Jump to content
FAS Goran

Даки

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Даки

  1. Za sta su kamere kod paliluske pijace ulica ulije garasanina?
  2. Jel ima presretaca i po gradu ili samo auto put magistala?
  3. jel zna neko za sta je kamera u Mirrjevu? Kod nis pupme
  4. http://www.mup.gov.rs/wps/wcm/connect/0190b170-abd0-44b9-9032-4c69fd12b987/191120+Spisak+lokacija+kamernih+mesta-cir.pdf?MOD=AJPERES&CVID=mWDUzwN Ovaj spisak sa sajta mupa jel su te sve kamere sto imaju?
  5. Imam par sitnih linija koje se vide posle poliranja al tek kad se pridje I zagleda bas treba se sagne. Dal da uzmem korektor ili boju pa da cetkicom po tim linijicama lagano zamazem? Posto je to na sredini ne verujem da moze majstor da zamaze a ne daju mi se pare da farbam sve za pet crtica. Sta je bolje korektor ili boja pa cetkicom lagano po linijama? U pitanje je prednji branik inace.
  6. Ma nije nista puklo ima tri crte koje vidis kad se preblis na 10 cm a uglu je to otpalo boje pa kontam da ispoliram a taj deo onim korektorom gde otpala i gotovo. Posto nemam broj samo tablice ma da verujem da mi to sad nista bas i ne znaci.
  7. Meni u prvi mah cinilo se sa nije nista mislim bile tri crte ono al male 5-6 cm i ono ne znam dal bi mi to uvazili kao da je steta jer se bas i ne vidi. Kad sam dosao kuci onda sam tek video desno da je otpala farba onako kao tipa nokat i verovatno ce nastaviti da se guli. U sustini kad se nesto desi zoves policiju i ne mrdas nigde kad odes nema nista od toga cisto da znam u buducnosti
  8. Nemam ništa imam samo tablice a sad ne znam oće to pomoći šta kad smo otišli od mesta gde se dogodilo. Mislim može i da se prefarba i da se pravi lud
  9. Imao sam danas sudar al steta je mala bar sam tako video u tom trenutku. Kad sam dosao kuci video sam ipak da treba da se prefarba branik. Al nisam zvao ni policiju ni nista jer sam tad video samo tri crte male sto i ne verujem da bih mogao da naplatim a kad sam dosao kuci video san se ljusti farba od udarca. Mislim da sam ga popusio al da pitam ipak
  10. Aaa onda nista nije moglo da me uhvati ovo ne gleda na boje semafora posto je na njemu postavljena. Mozda je to za nadzor samo onda bar za sad.
  11. Ma da, ima spisak kamera na sajtu mupa sad ne znam dal je to to tamo što piše ima ih 67 za saobraćajne prekršaje
  12. Imaju dve kamere jedna okrugla a druga bela koja snima od zadi prema mml. dal je to samo za nadgledanje saobraćaja samo? mislim da nije mogla na semaforu da snimi dal je bilo žuto ili crveno i ja ne znam dal sam prošao na uslovno jer se ugasilo nisam video sunce bilo jako. Ako sam promašio onda sam prošao kroz crveno.Jer kola ta ista su krenula posle mene 2-3 sekunde posle možda i pre malo.
  13. Za sta su kamere kod semafora kod okretnice tramvaja na ustanickoj? Nisam siguran dal sam prosao kroz crveno dok sam skretao na uslovljeno desno bila jos tri auta svi nabijeni. A kamere su na semaforu ka gradu i mml sad ne znam jel hvata i ovaj semafor

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...