Jump to content
FAS Goran

M1K194

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

About M1K194

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Društvo, imam pitanje. Imam problem sa oticanjem antifriza, ali ne stalno. Jednom mi je iscurelo sve i odmah sam dopunio i od tada vodim računa i tek tek pada nivo, ali sam sada primetio da je pao na minimum i vidim da je mokar na ovom mestu (slika). To je gledano iznutra, sa leve donje strane hladnjaka. Jel znate šta može biti?
  2. Čini mi se da sam rešio problem promenom creva iberlaufa i boljim fiksiranjem filtera vazduha koji je do sada bio klimav, jer jedan šraf nije bio dobar.
  3. Našli smo tragove ulja dole i našli da se sliva iz semeringa radilice. Sredio sam to, očistio većinu ulja što se videli, ali i dalje po malo smrdi u mestu...
  4. A mislim da se onda ne bi osetilo napolju? Nekad osetim smrad i kad parkiram, bude upaljen i izađem.
  5. @Milos1 Možda malo gubi antifriz, a sve ostalo je čisto, ispod haube nema smeća, ali je malo zauljen motor od pre menjanja dihutnga poklopca ventila. Kako mogu da vidim jel tamo pušta antifriz?
  6. Nisu gljivice, ne trune ništa, ti odvodi su super čisti jer ih pazim. A po mirisu bi rekao da je neko ulje, samo ne vidim da je nešto negde previše masno. Menjao sam dihtung poklopca ventila pre 5 meseci, tu ima malo ulja, ne znam da li majstor nije očistio ili je opet otišao.
  7. Pozdrav svima, vozim Punta mk2b 1.2 8v i da ga ne ureknem, lepo ide i sve je okej, samo mi se pojavio problem da smrdi iz ventilacije, nebitno da li hladi ili greje ali samo kada stojim u mestu i kada je na radnoj temperaturi. Nije onaj smrad buđi od klime, nego neki težak smrad, mislio sam da je auspuh, u auspuh servisu čovek rekao da je sve okej, a moj majstor misli da se skupilo smeće pa smrdi ventilacija, ali ne smrdi kada je dat kontakt, nego samo kada motor radi i kada je u mestu. Da li neko ima ideju šta bi moglo biti?
  8. Našao ovu temu pa da pitam. Imam dva meseca Punta mk2b i juče mi je blinkao displej kada sam ga upalio ujutru? Ugasio ga, upalio opet i od tada sve okej. Šta ovo može biti?
  9. @Ivan Hvala, nisam mogao da lociram pravo mesto za postavljanje pitanja.
  10. Nisam siguran gde da stavim ovo pitanje, pa ću ovde. Kupio sam sasvim dobrom Punta mk2b, ali jedini problem mu je izbledela crvena boja. Znam da nije jedini koji ima takav problem pa tražim savet kako da to probam da sredim u nekoj meri. Hauba, krov i jedna strana mi je svetlija od druge strane. Fotka nije mog auta, nego nekog sa oglasa, ali identičan problem ja imam.
  11. Možda bi imalo više smisla kad bi se pročitalo kako treba. Do sad su rađeni samo mali servisi, jer mu drugo nije trebalo. Tražim savet za majstora koji bi održavao auto od sad pa na dalje.
  12. Pozdrav ljudi, zanima me kog majstora preporučujete u Novom Sadu za ovaj model? Kupljen nov, rađeni samo mali servisi u Stojanovu, ali prošla je garancija pa će auto da se seli kod nekog drugog, samo mi treba preporuka ko zna sa njim u Novom Sadu.
  13. Tražim već par nedelja u Novom Sadu, pa čak i Vojvodini i slaba ponuda. Šta mislite o ovom? Išao sam da vidim, sasvim korektno izgleda, vlasnik 4 godine, redovno održavan, samo me brine ta rđa kod zadnjeg levog točka. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/15728509/fiat-punto-12-16v-top-stanje
  14. Ćao svima, treba mi savet. Već neko vreme gledam Punta ili Stila benzince ili plin i u zadnje vreme sam suzio izbor na 1.2 16v Punta, zbog jeftinog održavanja i relativno male potrošnje. Recite mi šta mislite o ovom oglasu. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/15824442/fiat-punto-12-16v

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...