Jump to content
FAS Goran

fansteee

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by fansteee

  1. Na ovim projektorima sa aliexpressa tvrde da moze H7, sad j***t ga.. Bas mi je to rekao i kolega koji je imao na kolima 4300k, da su samo u pocetku zuckaste. Hvala na savetima za dodatne stavke koje ce mi sigurno zatrebati a ne bih se setio da mi ih nisi napomenuo. Jedino moram jos da istrazim te brackete, koja varijanta je meni odgovarajuca. Inace danas, kako sam odlucio da cu da stavim ksenone mi je otisao anlaser. Nece da uzubi bendiks, pali iz 7. pokusaja pa cu taman sutra da prozborim malo o ksenonima i sa elektricarom
  2. Da, video sam da ima sa razlicitim bracketima samo ne znam kakav je moj. Da li stvarno moram da skidam far i rastavljam samo da bih to video?
  3. Hvala Vam ljudi na brzim odgovorima... Citajuci Vase postove za sada stojim ovako; kupiti bear ili cn light ksenon set od 4300k , probati sa njima i da vidim da li je snop zadovoljavajuci. Ukoliko nije naruciti sa aliexpressa projektore i njih ubudziti (skarabudziti i duga, da budu bi ksenon) nasao sam na aliju neke sa najvise ocena i ordera, bacite pogled i recite sta mislite: #Aliexpress RSD 1,962.86 35%OFF | RACBOX 2Pcs 2.5 Inch Universal Bi xenon HID Projector Lens Silver Black Shroud H1 Xenon LED Bulb H4 H7 Motorcycle Car Headlight https://a.aliexpress.com/_sHWWsW Meni u oboreno svetlo idu H7 sijalice, da li to znaci da moram uzeti i H7 ksenon set i da li cu to moci da stavim u projektor ukoliko bude trebalo? @Ivan @neshaoct @andreja.micovic @Danilo1
  4. Pozdrav ljudi, dosta cesto citam forum kad imam problem sa mojim Puntom 1.2 '01. Uglavnom sam nasao resenje ali za ovo nisam pa rek'o da otvorim topic. Naime, citao sam ovde da mnogi imaju problem sa slabim oborenim svetlima pa hvala bogu imam i ja. Odlucio sam da ugradim ksenone u oborena svetla jer mi je puno da kupujem nova svetla(13000 din za oba svetla) dok polovna mogu biti ista prica kao moja s' obzirom da je cest problem. Sta mene muci ustvari.. S' obzirom da je punto sa fabrickim ksenonima 1 u 1000000 otprilike ja bih da ugradim ksenone koji su iste boje kao halogena svetla, kako se ne bi primetilo da ih imam (zbog granice najvise jer cesto prelazim a tamo znaju da zezaju za to) pa me samim tim interesuje koji su to? 4300k? 3000k? Citao sam da su 4300k najpriblizniji ali mislim da ipak daju beli svetlosni snop i da je lako uocljivo da su xenoni, to mi kaze i prijatelj koji ih je ugradio na svoja kola. Onda sam gledao od 3000k ali mi na fotografijama deluju previse zuto, uzivo ih nisam video kako svetle, mozda neko od Vas jeste ali deluju mi kao da je to opet previse zuto, tipa kao one stare maglenke na starijim autima. A i fakticki ih nema kod nas nigde u prodaji, kp, vamo-tamo svi imaju od 4300k pa navise tako da bi onda verovatno morao i da narucim sa aliexpressa. Suma sumarum: Koji ksenon daje svetlosni snop ISTE boje kao halogen? 4300k ili 3000k ili nesto drugo? Da li je ksenon od 3000k ipak previse zut, kao maglenke na starim autima? Koje ksenone (brend/marku) preporucujete za ne preterano veliku lovu? Unapred zahvalan na cimanju Koristan video o objasnjenju principa rada ksenona: Po ovom videu, mozda bi mi najbolje bilo da uzmem sijalicu koja daje svetlosni snop od 4300k na 35w i na nju stavim balast od 55w i samim tim je ucinim "zucom" , tj pribliznijom sijalici koja daje svetlosni snop od 3000k? Sta Vi mislite o tome?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...