Jump to content
FAS Goran

igi75

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by igi75

  1. Zdravo drugari Imam fiat tipo 1.6 i.e 55kw 94god Problem je sad ovakav Auto je benz/plin. Na plinu sve ok. Na bezinu palim auto auto radi,ako dodam gas iznad 1400 obrtaja,naglo vraca se u ler gas,kao da sam ga na sekundu ugasio.on prima gas ako naglo dodam i do kraja ali ako zelim da drzim papucu na primer na 2-3000 obrtaja on se kao ugasi kao da gubi kontakt.ja drzim papucu on padne gas do lera pa sam se vrati do tamo gde mi je gas,i sve tako ponavlja,izvadio sam plastiku monopointa,rucno drzim na veci gas staticno,dizna pusta benzin pa prekine,dok ne padnu obrtaji pa opet pusti benzin i tako uzastopno.
  2. Resen problem,ima polen filter ispod plastike u sredini kod brisaca,treba sve izvaditi,metlice,plastiku.
  3. Posto je verzija sa klimom mislio sam da ima polen filter,vidim na netu da postoje filteri za ovaj model,pa zato sam potrazio pomoc oko lokacije filtera,da ne rasturam plastike po autu ,hvala na odgovoru
  4. Zdravo drugari imam pitanje u vezi fiat tipo 1.6 i.e 1994g: gde se nalazi filter za kabinu(pollen) Hvala

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...