Jump to content
FAS Goran

AnteLo

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. tenks, moja je glava 39/31 jel tako? Koji motori su imali ispusne ventile od 33mm? Koliko je obrade potrebno da se stave ventili od 33mm?
  2. @YUgisa motor je iz Tipa i.e. kod 159.A3.000 aha, dobro motor je u tip top stanju osim onih "brtvica" na ventilima pa malo vise ulja trosi znaci najbolje bi bilo sredit karb, zamjenit "brtvice", stavit Zastavinu bragastu od 1.1 i ne dirat vise nista?
  3. Imam Yuga 1.6, zamajac getriba i zamajac od Yuga 1.1, jace kvacilo, Weber 32/32 i protocni auspuh te bi ja htio malo vise snage Plan je motor rastaviti, balansirati i promjeniti sve, karburator isto slozit kako triba E sad imam par pitanja. Koje dizne stavit u karb? Prepostavljam da treba druge jer je carb s 128 Rally Koliko da spustim glavu? motor nikad nije otvaran stoga je ful serijala, htio bi malo dignut kompresiju ali ne puno opet da moram uzimati 100oktansko gorivo Koju bregasatu iz Fiatovih auta mogu stavit? Receno mi je da moze ic bregasta iz 1.1 DMB al nigdje nema podataka koji podupiru to Hvala unaprijed svima

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...