Jump to content
FAS Goran

seki80

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About seki80

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ćao imam fiat cromu 1.9 150ks , danas sam otvarao vrata vrata tj otvarao da malo potegnem sajlu jer se teze otvaraju vrata , prilikom zatvaranja nece ni da vergle ni da da kontakt ama nista, skinuo sam kleme stavio ih i izbacilo mi je samo check car protection i tjt , do cega moze da bude??
  2. Hteo sam da pitam vidim da su dobri ovi dsg menjaci da li mogu nekako staviti u fiat cromi 2006 godiste trazio sam po netu niko nije pisao pa ne znam da li moze uopste dsg menjac u njega ne razumem se u menjace ali pricaju da su dobri pa vec kad dajem pare na menjac tolke da dam na nesto dobro :"D inace znam sta je dsg menjac samo ne znam da li moze u fiat cromi nisam se raspitao jer mi je sad palo na pamet.
  3. hteo bih da instaliram isto da istaliram 12.2 ali ne znam kako tacno da narezem da li treba ceo iso da se stavi ili da se otvori iso fajl pa unutar sta se nalazi to da narezem na disk?
  4. Imam fiat cromu 2006 sa automatskom transmisijom , hteo sam da pitam koliko ulja u menjacu on zahteva jer mi je prijavio problem na diagnostici AISIN AF 40-6 jer mi se desava da obrtaji rastu a gas ne prima pa moram postepeno da ga ubrzavam sklonim nogu sa gasa pa da ga nabijem do kraja da bi primio brzinu.. Turbina i ostalo nisu problem samo je do toga pa ne znam da li do ulja moze da bude ili je otisao menjac.
  5. Cao , nisam znao gde da napisem pa ovde pisem , danas sam hteo sam da namestim bravu medjutim namestio sam bravu ali prozor mi je ispao i ne mogu da ga vratim , hteo sam da upalim auto medjutim sva svetla trepere na kontaktu aktivira mi se AIRBAG ABS i jos par lampica i sve treperi a da upali nece samo nesto zuji ne znam kako da opisem zvuk ali da upali auto nece.... p.s inace imam fiat cromu 2006
  6. mogu da snimim nije problem pa da postavim na youtube-u pa da posaljem ovde.
  7. Cao drugari , hteo sam isto da pitam u vezi turbine nisam ga odveo jos kod servisa ali mi tako radi vec mesec dana nema mvremena bas kad da ga odvedem , imam problem osecam kao da zvizdi na 1300obrataja cujem taj zvizduk , i kada mu tad pustim gas cuje se turbina idalje , erg mi je zatvoren da li moze biti zbog toga? Mada nebih rekao da gubi vucu dobro vuce.. Hteo bih par saveta ako je ikako moguce inace imam Fiat Cromu 1.9 MJTD 110kw 150ks 2006godiste automatik.
  8. Pa znas kako on sve lepo ubacuje 1 2 3 4 kad treba u petu da ubaci dostigne odgovaracujih 2300 i kad treba da ga prebaci skoci odjednom na 3hiljade pa ga prebaci kad treba u sestoj da ubaci ubaci ga ali ga i izbaci obrtaji polude na malo jaci gas sa 1600 skoci na 3hiljade samo ona kazaljka se dize nabrzaka te se pali lampica za safe mode..
  9. @vagenovac @MS PK da naravno automatik je nebih ga ja saltao u 6stoj na 90kmh 100% haha samo to prebacuje na otvorenom putu gradsku voznju mogu voziti bez problema ali na autoputu ne mogu izaci naravno , imate kog majstora da mi preporucite i koja bi cena bila , unapred hvala. p.s iskljucio sam erg ventil pa sad ne znam da li da ga vracam..
  10. Imam Fiat cromu 2006 imam problem sa prebacivanjem iz 5 brzine u 6stu dostignem nekih 90-95kmh te mi se pali lampica za safe mode. Otiso sam bio do mehanicara rekli su mi da je menjac a na jednom sajtu sam procitao da se safe mode pali isto i zbog turbine mada ne primecujem neko zujanje na turbini niti nista normalno radi, da li se isplati namestiti i ako neko zna kolika bi cena i kog mehanicara bi mi preporucili...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...