Jump to content
FAS Goran

Skocko

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited


Reputation Activity

  1. Zbunjen
    Skocko reacted to horvat in Fiat Stilo - često postavljana pitanja   
    Nece vise da ide... 
  2. Like
    Skocko reacted to vagenovac in Fiat Stilo 1.6 - potrošnja ulja / degradacija motornog ulja   
    Kasno marko na kosovo stize, ali sto se tice razlicite potrosnje ulja sto je @horvat imao stvar je sledeca, da iako potrosnja ulja zavisi od uslova u kojim se auto vozi, ona nikad ne moze biti takva da za 1500km ne potrosi nista, a onda za 400km potrosi litru. Ulje je hidroskopno pa uvlaci vlagu (vodu) i gorivo u sebe, pa moze da deluje da nivo ulja ne mrda ili u nekim slucajevima cak i da raste, a onda kada se vozi pod opterecenjem da temperatura ulja ode preko 100 stepeni voda i gorivo ispare iz ulja, pa izgleda da je sa zustrijom voznjom "pojeo" mnogo vise ulja nego sto zapravo jeste.
     
    Kada se malo duze vozi pod punim opterecenjem temperatura ulja lagano ode sa recimo 95 na 115 kod dizela, dok kod benzinca ide jos vise uglavnom bez problema.


    Послато са Mi MIX 2 помоћу Тапатока


  3. Like
    Skocko got a reaction from Ivan in Fiat Stilo - bulb failure ; num plate bulb   
    Ipak je sijalica ya poziciju na desnom faru,hvala puno samo ne znam kako cu da je zamenim je l je prilaz katastrofa 
  4. Like
    Skocko got a reaction from neshtry in Stilo / Nuova Bravo - signalizacija airbag-a   
    Imam problem,izbacuje mi airbag failure i to me jako nervira,gledo sam onaj konektor ispod sedista suvozaca dobar je,stavio sam ga na kompjuter nisu mogli gresku da mi maknu,da nije mozda neki osigurac pregoreo?
     

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...