Jump to content
FAS Goran

StoneMica

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

About StoneMica

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Bor, Serbia

Previous Fields

  • Garage
    Bor
  1. Ja imam 4 zmigavca, svetla, grejanje. Nemam levi i desni migavac i sve pokazivace na tabli.
  2. Pozdrav ljudi. Imam jedan problem sa autom. Menjao sam danas creva za dizne, auto posle nije hteo da radi. Pa je jedan lik provalio da ventil ne otvara. Nesto preko akumulatora povezao i upalio auto posle je vratio sve kako treba. Krenuo sam od tog lika na pola puta sam izgubio levi i desni migavac i sve na kontrolnoj tabli(gorivo, obrtometar, brzinometar, temperatura) ne znam u cemu je problem, svetla imam i sva 4 migavca.
  3. U pravu si, najbolje je da majstor pogleda, nadam se da nije nista strasno i skupo
  4. Ne znam, ali je bucniji nego sto treba da bude, sada su praznici pa ni jedan majstor ne moze, al videcemo. Svi veruju da je ta lukas pumpa u pitanju.
  5. Ne znam sad mi je rekao jedan lik da moze da bude do pumpe ili da se zapusio inter kuler. Jer turbinu sam cuo na na 3500 malo i posle je ne cujem. On ima 101 konja treba da cupa asfalt. Problem kod diagnostike je sto u Boru ne znam nikoga ko ima a da zna da radi sa njom.
  6. Ne znam sta je, ali kad je brdo u pitanju on jedva izlazi. On je 98 ne znam da li ima za diagnostiku.
  7. Pozdrav. Uzeo sam juce Fiat Mareu, za 600e, ali ima problem sto nema snagu. Znaci na ravmo ide to je sve ok, ali kada vidi brdo jedva sa drugom izadje turbinu i ne cujem, kao da je nema a ima je. Da li neko zna problem, sta bi moglo da bude. Ja se inace ne razumem u automobile.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...