Jump to content
FAS Goran

Kurjak71

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

About Kurjak71

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    GP 1.4

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ja danas bio kod Pedje u Mirjevu zbog podizaca zadnjeg stakla koji je totalno riknuo, sve gotovo za pola sata a cena 2000 koliko je bila i 2015.god kad ga je kolega Il Nuovo spominjao.Sve pohvale za majstora.
  2. Super Punto, meni stvarno lepo izgleda Svaka cast na ulozenom trudu!
  3. Imao sam srece sto se tice boje jer generalno nisam prilikom kupovine gledao boju nego da bude 1.4 i sto novije godiste jedino sto sam hteo da bude 16v ali dobro je i ovako.Felne sam kao i gume uzeo bez probe ali sam dosta gledao na netu i racunao oko dimenzija i mogu slobodno reci da je ispalo kako sam hteo.Prosto sam hteo da auto ostane ovako visok i da gume neidu puno u sirinu da ne izgleda kao da su mu felne i gume teske. Jel imate neku preporuku ko radi dobro zatamnjivanje. Pre sam vozio Reno Clio i Twingo, sve benzinci.Dosta su izdrzali ali nebi ih bas ponovo vozio.
  4. Hvala Ivane! I meni se cini da na ovu boju lepo idu ovi grilovi pa oklevam sa nabavkom crnih jer oni bas ne legnu svuda lepo kao i crne felne. Sto se tice zatamnjivanja ne znam ni gde to da uradim kako treba ni dali cu posle imati problema zbog toga.Leti bas znace tamna stakla.
  5. Ovako je izgledao sa zimskim setom 175 65 15
  6. Ovo bi trebalo da je fabricka visina jer je u pitanju dimenzija gume i felne koju fabrika navodi kao opciju za 1.4 motor. U odnosu na naj manju ponudjenu opciju fabrike (175 65 15) ova varijanta vislja je samo 6mm sto je zanemarljivo. Ovo je auto koji je bio reper kako ce otprilike sve da izgleda stim da on ide iste gume na jos siru felnu 7J.
  7. Generalno nisam za spustanje, vozio sam ranije spusten auto ali ovaj sigurno nece dole.Ostace sve na fabrici jedino ce ici maske bez znaka i mozda zatamnjivanje zadnjeg dela.Zadovoljan sam kako ide i kako lezi znaci samo Pun gas!
  8. Evo par reci o autu koji sam skoro uzeo.Kao sto se vidi u naslovu u pitanju je benzinac 1.4 uvezen iz Nemacke 2009. godiste sa predjenih 105.000km (vozila bakuta samo do pijace). Sve fabrika osim felni koje sam skoro stavio Platin 16" 6.5j sa gumama Cooper Zeon CS8. Ja sam licno zadovoljan kako auto ide, prosto kako sam i ocekivao za ovaj motor.Prijatno me je iznenadila zvucna izolacija i zvuk motora u visim obrtajima. Auto je kad sam ga kupio bio malo lenj izmedju 3000 i 6000rpm kao da ga je vozio neko ko je presao iz dizela ali se uz malo razrade i uradjen mali servis i to popravilo.Ono sto mi se jos svidja je sto je auto tvrd i odlicno lezi u krivinama. Kvalitet enterijera je vec svima poznat da ne ponavljam.
  9. Ljudi treba mi vasa pomoc, uzeo sam alu felne 16" 6.5J za letnje gume za Grande Punta i na te felne preporucena dimenzija guma je 195 55 16 ili 205 50 16 da bi se ostalo u okviru fabrickih dimenzija. Dali je neko od vas vozio ovakve gume i dali ima neke razlike u samoj voznji izmedju ove dve dimenzije.Felne sam dobio sa gumama 205 50 16 koje su lose i cini mi se kao da su za nijansu sire nego sto bi trebalo za ovu felnu.
  10. Bice predstavljanje za koji dan jer sam tek poceo da ga vozim pa dok malo saberem utiske.I da bude neki lep dan za slikanje.Auto sam uzeo 21.12. i od tad stalno kisa i ruzno vreme a imao sam drugi auto pa sam njega vozio.Znaci bice neko predstavljanje i utisci o Fiatu i GP kao modelu.
  11. Hvala na odgovoru to me je i zanimalo. Mislim da su fabricke dimenzije 175 65 15 na 6J sto mi deluje malo nategnuto, menu su takve zimske i tu ce sigurno ici 185 55 15. Jedino se lomim oko letnjih.205 50 16 mi deluje malo sire za moj ukus na felni od 6.5J cenim da bi i ja isao na opciju 195 55 16

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...