Jump to content
FAS Goran

misko123

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About misko123

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Mirijevo

Previous Fields

  • Garage
    Fiat
  1. Znam da je ovo pre devet godina ali da ne otvaram novu temu, trebam da kupim stila 1.9 116ks, ima isti problem tvrdo kvacilo, znam da treba da se zameni kvacilo ali me zanima da li je potrebno zameniti i plivajuci zamajac??? Hvala unapred
  2. @Ivan Hvala na savetu, izvinjavam se sto sam otvorio tu temu, trazio sam ali nisam nasao na forumu, zato sam se odlucio da pitam, hvala jos jednom.
  3. Hvala na odgovorima, vozio sam i ja stila karavana sa 140ks isto karavan, ne znam za grande punto pise na oglasu 156ks, a cena mu je 2250, 2006 god, bas sam u dilemi sta raditi?? Da li je boje uzeti stila ili GP... *MS PK* sta mislis pod tim problematican menjac, kako ja mogu da provalim i sta tacno da gledam?
  4. Pozdrav drugari, zanima me fiat GP 1.9 sporting od 150ks da li je dobar izbor i da li je skuplji za odrzavanje ili ipak da ostanem pri izboru Fiat stila 1.9, 116ks, znacila bi mi vasa pomoc oko izbora hvala unapred, vozio sam stila sa 140ks ali karavan on mi je bio super ali ga je cale prodao, tako da sam se zaljubio u njega kad sam.ga vozio.i odlucio sebi da kupim jednog stia ali sam naleteo na grande punta koji lepo izgleda ali ga jos nisam pogledao, u pitanju je sport. Zanima me vase misljenje hvala na odgovoru. Imace stilo je 2003 probao sam ga i treba samo kvacilo da mu se zameni sve ostalo je ok, a GP je 2006 i njega trebam sutra da pogledam. Hvala jos jednom!!!!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...