Jump to content
FAS Goran

zeljkomaniac

Members
  • Content Count

    46
  • Joined

  • Last visited

About zeljkomaniac

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    BiH

Previous Fields

  • Garage
    Stilo 1.9JTD
  1. ima još sličnih tema ali ni u jednoj nema odgovora na moje pitanje buraz.
  2. Magle mi farovi iznutra pa me interesuje skida li se samo staklo I kako? (stilo 3 vrata)
  3. Postoje isti konektori I ispod vozačevog sjedišta... lemljenje je rješenje. Ako se opet počne paliti lampica onda si barem 100% siguran da nije do tog spoja. Signalizacija se može paliti I zbog spojeva u samom volanu ali je to rjetka pojava. Sve to kada prekontrolišeš, onda si siguran da je do senzora u sjedištu.
  4. upakovan je ali oćito nekuda dođe voda.
  5. Ma nisu stabilizatori, bio sam kod majstora I vidio da se sve poprilično pojelo. Priča mi majstor da se recimo seleni mogu riješiti tako da se na tokarskoj mašini obrade ramena I ubace neki japanski seleni od nisana ili nešto tako I da bi riješio to za sva vremena. Kao "takvi nikada ne odlaze". Ko će ga znati. On kaže da na takvim autima još nikada nije radio zamjenu viljuške (selena, kugli, stabilizatora) jer nikada nije ni bilo potrebe.
  6. Meni se jedno vrijeme dešavalo da kada operem auto jedno vrijeme u vožnji prolupa I na displeju izbacuje "loosing conection". Negdje se nešto skvasi I dok se ne osuši (oko 1 sat traje) tako pobudali. Nemam pojma šta je ali I nije svaki put tako.
  7. Evo nakon godine vožnje po sarajevskim rupama opet prolupali. Trenutno sam dekintos pa me zanima koliko je opasno voziti stilaća sa prolupanim viljuškama? Milutin je sljedeći, samo KG nije baš blizu.
  8. zato sam ostavio ove stare pa kada me put nanese u Kragujevac, uzmem te Milutunove i ostavim mu svoje.
  9. Zamjenio lafete i stabilizatore. Sve me koštalo oko 175 €. Koliko će trajati ostaje da se vidi. Uglavnom su i viljuške i stabilizatori marke OKAP (italia).
  10. i još jedno pitanje da povežem: kada se mijenjaju viljuške (lafet), mijenjaju li se uz to i još kakvi stabilizatori?
  11. šteta Ako ništa barem ću sačekati savjet nekog od stručnjaka sa foruma za ove gore pomenute.
  12. ^^^ koliko je taj i može li se naručiti ili mora lično? Problem je jer sam iz Sarajeva.
  13. Jedno pitanje: našao sam lafet i to od dva proizvođača. Jedan je OKAP (italia) cijena 60€ a drugi je QH (engleska) cijena 75€ Koji od ovih je bolji (kvalitetniji) iz vašeg iskustva?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...