Jump to content
FAS Goran

Remedy

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Bio sam danas u Lukasu u Dobanovcima (tu im je ogromno skladiste). Kupio ovo sto je Zvezdo postavio: donji deo - 2300, bocni delovi po 850. i desno podkrilo 700 din (malo mi je iskrzano pa i njega da promenim). To su cene okvirno, koji dinar gore-dole da ne trazim sad racun :).
  2. Forum sigurno ima sistem privatnih poruka koji ne umem da nadjem. Ja bih je kupio, i ako postavim ovu kompletnu zastitu poklonicu je prijatelju.
  3. Ljudi hvala na odgovorima, bas ste brzi. @ISV_01 : Mislim da na GP-u ne postoji fabricki ta zastita celog motora (suspleh). U pitanju je neka dodatna plastika koja je u predelu izmedju desnog predjeng tocka i kaisa pumpe za vodu, tako mi je majstor objasnio. Letos kad je kupljen auto promenili smo pumpu za vodu i kais (preventivno zbog starosti, jos su bili fabricki), i od tada ne uspevamo da nadjemo tu plastiku. U medjuvremenu se i jednom mom prijatelju odlomila ta plastika, pa je sad svi trazimo :). @Zvezdo : Da, uzeo bih to sve u kompletu (kako se vidi na trecoj fotografiji u prvom postu). Ako sam dobro razumeo, onda mi ova plastika koju bezuspesno trazim nece trebati. Montazu ce da uradi majstor, pretpostavljam da ce on znati to da prosece i zalepi (video sam i ovde na forumu da ga clanovi preporucuju jedni drugima), za ovo ipak treba dizalica.
  4. Vec par meseci pokusavam da nadjem zastitnu plastiku kaisa pumpe za vodu, nema je ni na otpadima ni u prodavnicama. Sad naidjoh na ovu temu, ovo izgleda odlicno. Posto vidim da je temu pokrenuo dugogodisnji clan, nadam se da je jos uvek tu. Da li ova zastita "menja" i tu plastiku koja meni nedostaje? U pitanju je GP 1.3 mjet 75ks. On jos nikada nije video sneg/so, pa bi da odem do Dobanovaca da kupim ovo dok ne krene prava zima (ako sam dobro video, firma ima maloprodaju i magacin tamo).

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...