Jump to content
FAS Goran

Dusannnn

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Sta bi!? dobro pitanje.Zavrse oni meni auto malo pre nove godine,zamene klipove,karike,klizace.... Bobinu! naplate jos 20 000 i auto radio perfektno do danas. Danas opet u toku voznje upali lampicu check engine,i udje u safe mode,s tim sto ovog puta ne izgubi gas,samo izgubi snagu,dakle nije isto kao ranije kad zakuca 1000 obrtaja. ono sto sam primetio je da prilikom voznje na TNG u drugoj brzini auto pomalo stuca. e sad,da li se ovo sve desava zbog tog stucanja i plina ili je opet nesto lose uradjeno u servisu???
  2. Bas taj Nikon,s tim sto je ovaj iz Beograda,kod Lastine stanice na auto putu. malo pre me zove “majstor” iz tog servisa i kaze mi da su ustanovili zasto gubi ulje. Lose je uradjena glava motora. Dakle ista ona glava motora sto su oni meni naplatili 53 000! Kao resice to do srede-cetvrtka. Ali glavni problem izgleda da ostaje.I dalje mi nisu popravili auto zbog kvara zbog kog sam ga i oterao tamo. uzasni su...
  3. Tako bi i rekao... svejedno hvala na preporuci Samo jos cekam da vidim sta ce ovi lopovi iz ovlascenog servisa da mi jave. Znaci ljudi: Nikon auto,ovlasceni Fiatov servis- LOPOVI!
  4. Da li mogu na nekog da se pozovem kad odem tamo,cisto da me ne gledaju kao nekog stranca?
  5. Ceka da me zovu danas ili sutra iz ovlascenog servisa. Obecao je direktor da ce me zvati i da ce resiti problem. E sad ako ne mogu da rese problem u ovlascenom servisu,mada me ne bi cudilo,onda cu probati tako... Da li neko ovde na forumu zna nekog dobrog majstora u Beogradu ko bi se pozabavio problemom i resio ga?
  6. Daj boze. samo se pitam da li niko od svih genijalaca od majstora nije proverio i to.
  7. Dijagnostika je pokazivala klapnu gasa. na autu je bukvalno sve menjano osim kompa. Ali ovi genijalci iz ovlascenog servisa kazu da je komp 100% ok. e sad,kad se meni desilo jednom to u toku voznje,ja sam posle nekoliko puta paljenja auta,otvorio haubu i skinuo poklopac od osiguraca i onako rukom malo prodrmao osigurace,vratim se u auto upalim i sve ok. e sad da li je to bilo slucajno ili je tu neki problem i da li je moguce da tu bude neki problem,stvarno ne znam.
  8. Najverovatnije i jeste neka glupost. danas kad sam bio u servisu i poceo da vicem,sisao je i direktor a tu je bio i jedan od majstora. Pitao sam ih da li je moguce da mi upali lampicu check engine aku su npr lose karike kao sto kazu?! obojica su rekli da nije moguce. pa pobogu zasto mi onda radite generalnu na autu koja je u ovlascenom servise paprena. Oni su zesci lopovi i prevaranti,ali isteracu ja ovo do kraja. samo me zanima da li je neko imao slicnih problema na ovom motoru i sta je bio uzrok tome.
  9. Pozdrav prijatelji. nov sam ovde i ne znam kako to funkcionise ovde ali jednostavno moram sa nekim da podelim problem. Naime: Imam Fiat Doblo 1.4,2006 god,fabricki plin. Desava se to da se prilikom paljenja ili u toku voznje upali lampica check engine i motor zakuca na 1000 obrtaja i ne prima gas. Svaki majstor,a bilo ih je bas puno,je imao svoju teoriju.Klapna gasa,kablovi,svecice,usisna grana...kompjuter. I svi ga kao poprave,ali on posle nekog vremena opet isto. posle svih muka sa raznim majstorima,resim da oteram auto u ovlasceni servis Nikon auto,kod Lastine stanice. Posle cekanja od mesec dana,javljaju mi da su otkrili kvar,naime: auto mesa izduvne gasove sa rashladnim sistemom.U prevodu kriva je glava i mora na obradu. kazem OK,samo ga resite. mesec dana nakon toga me zovu da preuzmem auto,popravka kosta 53000din. Dodjem,platim i covek mi kaze TO JE TO. nedelju dana nakon preuzimanja auta,on opet isto,s tim sto je za tih nedelju dana potrosio oko 4l ulja. ja opet odvezem auto u servis. Danas,2 meseca posto sam odvezao auto ponovo u servis,kazu mi da sad mora da se radi donji deo motora i da su delovi za to oko 80 000din. poludim naravno i odem tamo. Pocnem da vicem na njih,dovedu majstora i na svu “srecu” dodje i Direktor. gde mi u prevodu kazu da je nemoguce da mi je palio lampicu check engine zbog toga i da je kvar nesto drugo. znam da je ovo mnogo dugacko i imao bi jos dosta da pisem,ali se samo molim da neko odgovori da se izjadam kao covek.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...