Jump to content
FAS Goran

DisplayName

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

About DisplayName

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Jel imao neko iskustva sa "Top Mechanic" akumulatorima. Planiram da uzmem jednog od 45 za Punta MK2 1.2. Kosta samo 3900 kad mi odbiju stari, (uzimam kod komsije).
  2. Više sam za varijantu da popravim, ne daje mi se keš. Treba li da me zabrinjava što je polomljeno, hoće biti nekih posledica, i kako je uopšte došlo do toga?
  3. E sad, da pojasnim, nisu brisači nego ona plastika ispod, što se najbolje vidi kad se otvori hauba. Pukla je negde na polovini, i izgleda da je to bilo pre nego što sam ga uzeo. Leva strana drži dobro a desna se poprilično pomera, i deluje mi da je već bilo lepljeno nečim. Šta mi vi preporučujete, komša preporučuje silikon na to mesto gde se razdvojilo.
  4. Upravo će tako i biti. Danas sam zvao komšiju koji je tako neki nazovi majstor, takođe se i bavi prodajem ulja, akumulatora i sl. i rekao je da akumulator. Priznaće i stari, odnosno smanjiće cenu. Samo recite imate li neki savet za marku akumulatora?
  5. Da pokusam ja sutra da ih upalim na kablove od komsije, obrnem neki krug, i da pocnem da gasim svetlo na prekidac a ne samo da ih ostavim, mislim da je to uzrok svega ovoga, postoji li sansa da je tako?
  6. Ljudi, nesto razmisljam. Meni uvek ostanu upaljena svetla pa ugasim auto, mislim ne ugasim ih na rucici, da nije to uzrok?
  7. E da nisam rekao, sve mi se resetovalo na bordu osim predjene kilometraze, i vreme i prosecna potrosnja i sve ostalo. Pokusao sam opet da upalim, nista, sve isto.
  8. Kada mi se prvi put ovo desilo, naveo sam gore ono sa unutrasnjim svetlom, na kablove je upalio bukvalno odmah, na pola kljuca sto se kaze. Posle smo ga provozali i valjda se akumulator dopunio jer je posle normalno palio. E sad nemam trenutno nikog ko bi mogao da mi pomogne. I nije mi jasno sto se ponovo to desava.
  9. Stvarno se nimalo ne razumem u kola, pre jedno 20ak i kusur dana sam uzeo Punta Mk2 1.2 16v 2000. godiste. Malopre kad sam hteo da ga upalim, nista, niti vergla niti sta. Samo se popale lampice, cuje se neko zujanje i kad hocu da ga upalim kao da nema snagu. Ovo mi se jednom desilo ali tad mi je ostalo unutrasnje svetlo pa znam sta je bilo. Ali ovaj put stvarno nista nije ostalo. Paljen je pre tacnk nedelju dana poslednji put. Sta da radim? Samo da napomenem da mi na rucici za svetla ostanu upaljena kako ne bih zaboravio sledeci put da ih upalim, ali ne verujem da je do toga.
  10. Sad sam vec paranoican, ali jel normalno da kad je cep zatvoren, da ipak malo mrda levo-desno, nekih pola centimetara otprilike?
  11. Ma ako vec ne moze da se zakljuca nije ni bitno, bitno mi je samo da li se dobro zatvara, a nadam se da se zatvara dobro jer ga zavijem, cakne par put i ostavim ga. Nece valjda da kradu, nije inflacija.
  12. Hvala puno svima na pomoci, bukvalno napisem pitanje i posle par minuta osvezim i vidim odgovor, fantastican forum kao i ljudi na njemu, zivi bili! Sto se tice famoznog cepa, neka ga ovako samo zavijen, ko ga je*e.
  13. Pa znas kako, pocinjem da mislim da ne radi. Jer ovakva je situacija, cep je izvadjen, kljuc u njemu je okrenut na levo, uglavim cep, okrenem na desno, cakne 2-3 put, drzim cep, okrenem kljuc na desno, izvadim kljuc. Onda pokusam da otvorim tako bez kljuca i otvori se bez problema. Sad se samo bojim da dok sam ovoliko put pokusavao nisam ostetio cep pa da mi se recimo ne poremeti ono za merenje goriva ili cak da mi gorivo ne ispari. (Verujem da je glupo ali zaista se ne razumem, imajte razumevanja, bas sam debil po pitanju toga).
  14. Izvinite, necu vise da spamujem temu, ali ne znam koji moj, bukvalno uradim tako ali opet nece, okrecem i cakce i to cak ceo krug obrnem ali isti ishod, hvala svejedno, videcu da li znaju na pumpi. Da li ce da mu skodi ako ostane otkljucan?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...