Jump to content
FAS Goran

dane86

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Update: Tvoj komentar me je naterao da jos jednom otvorim i pogledam detaljnije iako sam bio ubedjen da je sve u redu sa kontaktima i da je greska do elektronike. Ispostavilo se da masa nije imala kontakt sa farom i nakon sto sam ocistio i malo zakrivio plocicu kontakta kako bi ostvario bolji kontakt sve je proradilo.
  2. Kada je ukljucena samo pozicija, sa leve strane auta, na pokazivacu pravca i na stop svetlu postoji oko 5 volti. Kad dam levi zmigavac pozicija i stop svetlo pocnu naizmenicno da se pale i gase, ako pritom stisnem i kocnicu dobijam light show. Proverio sam sve sijalice i kontakte na celom faru, kao i osigurace iz kabine i sve deluje ok. Brljave mi naponi koji dolaze na zadnji levi far. Da li je ovo posao za elektricara ili mogu jos nesto da proverim pre nego sto ga odvezem tamo?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...