Jump to content
FAS Goran

Urra

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Urra


  1. 1 hour ago, ISV_01 said:

    Non EOM Fiat Bravo Pedale - sa free shipingom. Ne izgledaju lose, ali OEM ili njima slicne su oko 100Eur bez carine. Istina brutalno izgledaju ali....zao mi bacati toliko para kada mogu i felne uzeti jos malo :D 

    @Urra Mmm, vidi po nekim auto otpadima ili premeri dimenzije i oblik pa možda odgovara merama koje sam i ja postavio. Ako su iole približne, možeš naći na Aliexpressu ili neko može i da ti napravi..

    Fala, hocu. :)

    Nasao sam na ebay ovo, sta mislite, da li je vredno 30ak evra? 

    https://m.ebay.ie/itm/POGGIAPIEDE-FIAT-GRANDE-PUNTO-EVO-ABARTH-MULTIAIR-ACTIVE-DYNAMIC-FRESH-ESTIVA/143100595818?hash=item215175ce6a:g:SCwAAMXQjq5Q9naB


  2. Kako sam pocetnik, ja iskreno nesto i ne planiram u prvo vreme da sam menjam gume i sl. (sem u nuzdi, npr. ako pukne guma), pa da diram i obicne srafove. Nego pitam, jer vidim da neki od forumasa ovde pisu kako sami stezu sigurnosne srafove (a vulkanizer ostale), jer pri zameni guma u servisu imaju tendenciju da ih pretegnu pneumatskim. Pa rek'o da vidim koliko ih stegnuti obicnim kljucem, a bez bojazni po bezbednost/pretezanje. Hvala za info :)

     

    @Ivan

    Fala za info :)

    Ovaj set ima samo 1 kljuc (prodavac mi rece da ga cuvam, jer nabavka novog po sifri kosta 100e :D )

    Mozda bi onda bilo bolje da uzmem ove TopLock ili od TenFingers, posto oni dolaze sa dva kljuca, hmm...

     


  3. U Kit Komercu sam uzeo set sigurnosnih srafova za Punto Evo. Dali su mi za Grande Punto, kontam da je isto. Model je M12x1.5, kontam da je ok (jer je Grande na nemackoj platformi radjen)?

    Posto sam iscitao temu, i vidim da ljudi kazu da se ovi srafovi manje stezu, moje pitanje je - koliko ih dotegnuti? Jel ok obicnim kljucem koliko god mogu (rukom), ili je to previse? Posto ne verujem da je dovoljno samo ih rukom stegnuti.

     

    Pozz

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...