Jump to content
FAS Goran

Marko_016

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Marko_016

  1. Takodje je i meni elektricar nudio istu opciju kao tebi, reparaciju nije pominjao.
  2. I kod mene je bio isti slucaj, check lampica prvo onda rad na 3 cilindra ponekad dok jednom nije hteo da vuce uopste, jedva je isao.
  3. Problem je resen kupovinom novog akumulatora (varta blue dynamic), prethodno je elektricar proverio alternator i rekao da dobro puni.
  4. SLR zvuci i izgleda lepse od obojice ali zato performanse ... mada se dobro drzi s obzirom na godine i na tehnologiju.
  5. Da kratke su relacije, gradska voznja, vozim na primer jednom u 3 dana i to malu kilometrazu. Evo da ti opisem situaciju od danas: vozio sam do majstora za auspuh da sredim nesto, auto u dvoristu upalio odlicno, ugasio sam ga ispred kapije kod majstora pa upalio opet i sve super, u razmaku od 5 minuta. Nakon toga, udjem u dvoriste kod majstora stanem ispred njegove garaze i ugasim auto na pet minuta, da upalim auto da udjem u radionicu on se muci dok vergla ali upalio je nekako. Vazi, probacu i to, samo da nadjem punjac za akumulator
  6. Forumasi imam problem sa punticem, a desava se sledece: dok je bilo hladnije vreme ako auto ne palim tipa 5 dana tesko je palio, punio sam akumulator i slicno. Sad kad je vreme toplo auto pali bez problema prvi put (kad je hladan), medjutim ako auto ugasim pa za nekih 5-10 minuta treba da upalim auto jedva vergla ali nekako se namuci da upali. Cudo je to sto se ovo ne javlja uvek nego na primer, drugo paljenje super provozam se stanem nesto na 5 minuta, trece paljenje jedva, muci se. Sta moze da bude problem?
  7. Ljudi, problem je resen nego ja nisam ulazio na forum. Uspeo sam da nadjem nekog u Leskovcu koji moze da uradi reparaciju ECU-a i iskostalo me 50e.
  8. Pozdrav ljudi, nekih 2 meseca sam vlasnik punta 2001. godiste sa 8 ventila. Zadesio me problem sa kompjuterom (radi na 2 cilindra, ne vuce itd). Pozvao sam ljude u auto elektronici i rekli su mi da je popravka 10.000. Medjutim pozovem gore spomenutog majstor Duska koji za popravku trazi 50e. Da li neko, osim pomenutog "palia", ima iskustva s njim? Unapred hvala na odgovoru.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...