Jump to content
FAS Goran

bane_pop

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bane_pop

  1. Necete poverovati. Nasao sam ove slike. Pre tri godine postavili komsiji eksploziv na kola. Decko radi za eulex, zao mi ga , dobar je lik. Sve se desava u Kos Mitrovici ! War Zone Moj punto bio parkiran do njegovog, i zamislite ni jedna tacka na njemu. Sreca je bila sto je exploziv bio postavljen na prednjem levom tocku audija, sa suprotne strane od mog auta. Inace ne smem ni da zamislim sta bi mu sve bilo. Njemu se kao sto vidite otvorila hauba, drzac haube odleteo 20 metara dalje. Obicna celicna felna probusena i izdeformisana od siline explozije. Posuda za vodu za vetrobran nema je . Reno klio koji je bio parkiran sa te strane na kojoj je bio postavljen exploziv: sofersajbna prsla, prednje desno krilo haos, guma izbusena, staklo na suvozacevim vratima nema ga. Nisam mogao da verujem da na puntu nije bilo ni jedne tackice.
  2. Drugari, ja od kako sam kupio punta 2009. godine nisam menjao svecice. 62 000 km sam presao do sada. Radi normalno , nemam nikakvih problema. Skoro sam pitao poznanika koji prodaje ulje i filtere i radi zamenu istih. Rekao mi je da nista jos ne diram . On ima svecice , prodaje ih. Ali zasto da ih menjam ako se jos nista ne primecuje pri radu motora. Kaze mi, ja mogu da ti zamenim svecice i da ti uzmem pare ali nije mi to u interesu . Guraj jos. Kazite mi sta da radim ?
  3. Kad se samo setim kakav je bio kao nov i sa ovom kilometrazom : A danas je blizu te kilometraze samo sto treba da se doda jos jedna nula . Ali samo neka gura kao i do sada
  4. Hvala @paun . To sa filterom je zavrsena prica. Za neki dan skidam zimski set guma i ide letnji. Dosta je bilo zime :-)
  5. Skoro sam nasao stariju sliku auta, na kojoj mi retrovizori nisu bili ofarbani vec crni. Mnogo je lepse kada su u istoj.
  6. Reci mi jel su ove alu felne 14" ili 15" ?
  7. Pre svega hvala svima na pohvalama. Punto ko punto, iskreno samo ga felne vade Sto se tice onog filtera odavno sam ga skinuo. Sve je kako jeste. Pre mesec dana sam menjao ulje , filter ulja, filter vazduha i filter kabine. Bilo bi greota da ga stavim o5. Tada sam ga postavio samo da vidim na sta to lici, i da isteram sebi cef Za felne sam imao ponudu da menjam za 15-ce kao sto su tvoje @Lj_ubica, ali sam odustao. Moje su 14". Sto se tice daljih ulaganja, nece ih biti u skorije vreme , jer dete je na putu, hvala bogu, tako da finansije za sada idu samo u tom pravcu. Ali ako nesto kojim slucajem uskoci bice mi drago da to podelim sa vama.
  8. Kud svi turci tu i mali mujo. Punto iz Kragujevca, sta de se prica o njemu . Ovako izgleda moj . Probao sam "K&N" filter, naravno neki od 10 evra. Znaci ne original. Skinuo sam filter vazduha, i skinuo onu plasticnu cev koja je zakacena za prednji deo sasije. Daje zvuk samo pri velikim obrtajima. Nije los zvuk, ali opet punto je slab za to. Nema nikakvog poboljsanja u voznji, sto se tice brzine.
  9. Ne mogu da nadjem post gde sam predstavio moj punto !!!

  10. Ja konacno sredio branike. Pisao sam da su se oljustili kao krompir kad se oljusti za spremanje pomfrita :-) I naravno odmah postavio nove okvire za tablice . I da, retrovizore sam ofarbao usput kada i branike. Lepo igleda, bas sam zadovoljan. Samo da i tata :-) negde ne ogrebe .
  11. profa_chb veruj mi da ti razvlacenje zica nece biti veliki problem. samo treba da imas volje , i brzo ces da zavrsis, veruj mi. Nidzo super je ispalo. Malo je diskretnije nego kod mene. Nego provali sto se vide lastici od presvlaka i kod mene i kod tebe
  12. Pošto sam našao džek, a i prekidač na gepek vratima radi mojoj sreći nije bilo kraja Ovo sa ovih slika mi djeluje kao zanimljivo rješenje. Samo mi potvrdite da li su to ove diode? slicne su, moje su ovakve. one mogu da se zalepe bocno i tacno bacaju svetlo kako treba ravnomerno. mislim da su ove malo bolje. ali opet pre nego sto montiras isprobaj.
  13. Evo kako sam ja resio problem osvetljenja u gepeku. Ove diode su prvobitno bile namenjene za prednji deo maske. Nesto kao neka linija da se napravi na braniku ili oko fara. Cak sam mislio da diode postavim oko maglenke da izgleda kao krug, i da se poveze na poziciju. Posto sam uvideo da ne izgleda lepo, naprotiv ruzno je, odlucio sam da ih iskoristim u gepeku. Ceo postupak montiranja nije tezak, i ne traje dugo. Ja i drug smo ovo zavrsili za 20 min. Malo zice, lepka i dobre volje.
  14. Meni se prvi put upalila lampica za volan kada sam naglo ukocio. Prosle godine. Zasto ne znam, ali prvo sto mi je palo napamet je da sam se dosta naslonio na volan od sile kocenja. Pre nedelju dana u toku voznje posle 30-40 km, lampica se odjednom upalila. Stao sam , ugasio auto, ponovo upalio, i lampica nije svetlela, ali samo sto sam krenuo opet se upalila. Radio je city normalno. Mrzelo me da stajem ponovo i vozio sam tako. U toku voznje se sama ugasila i vise se nije palila. Inace veoma retko kada koristim city servo, skoro uopste.
  15. definitivno odustajem. mozda zavrse negde u gepeku, posto gepek nije osvetljen. ili ih prodam. buraz hvala na savetu. pozzzz
  16. drugari jedno pitanje? narucio sam led diode. e sad. kakva je procedura, i jel komplikovano da se skine plastika sa fara fiat punta da bi se diode postavile ?
  17. uplatih i ja danas. tako da, ocekujem ih s nestrpljenjem. poooozzzzz
  18. vec sutra uplacujem novac. jedva cekam da ih stavim. pooooz drugari
  19. Saljem ih u ponedeljak. Javicu ti. Pozdrav.
  20. Ja sam iz Kosovske Mitrovice. Daj mi tacnu adresu i ja ti saljem to postom.
  21. Da to je spoljni precnik, a unutrasnji, odnosno deo koji ulazi u rupu je 4.3 cm.
  22. Dimanzija je 4,9 cm. Cenu nemaju , poklonicu ti ih ako si zainteresovan.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...