Jump to content
FAS Goran

pleminjo

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

About pleminjo

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Punto Evo 1.2 8v
  1. Poštovane kolege, vlasnik sam Fiat Punto Evo-a, 1.2 65 ks. Imam jedan specifičan problem. Naime, kada dam kontakt, sve radi kako treba, upalim auto, sve je u redu, osim što nekoliko lampica na instrument tabli (ABS, ulje...) nastave da svetle, ali smanjenim intenzitetom, mozda 10% normalnog njihovog osvetljenja( pri dnevnom svetlu se i ne primecuje). Kada se auto ugasi, one ostanu da svetle nekoliko sekundi, dok se ne čuje ono "klik" i tada se ugase. Auto sam vozio kod preciznog mehaničara, izvadili su instrument tablu, ispitivali, kažu da je do nje - do njenog procesora, ili da je neka dioda na njoj probila, ali nisu uspeli da utvrde koja je u pitanju. Savetovali su me da nastavim da vozim, a ako se problem pogorša, da nadjem polovnu ispravnu instrument tablu. To je bilo pre nekoliko meseci, a veceras sam primetio novi problem. Jedna od lampica ostaje da svetli tim slabim intenzitetom i kada se cuje ono "klik", auto je ugasen, a lampica se ne gasi uopste. Imate li savet-ili preporuku za nekog dobrog elektroničara? Iz Beograda sam. Hvala i pozdrav!
  2. Postovane kolege, imao sam čukanje na autoputu, vozač Qashqai-ja iza mene se malo zagledao u telefon... Ulubio mi je lim gepeka, i čini mi se, skinuo farbu na mestu udarca. Takodje, branik mi je pomalo izgreban i nagnječen. Gde mogu naći limara koji će ovo kvalitetno ispraviti i gde mogu, eventualno, naći zadnji (originalni) branik u dobrom stanju (pretpostavljam na nekom otpadu, ali na kojem? ) Hvala!!! Slike u prilogu

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...