Jump to content
FAS Goran

Quadrifoglio Verde

Members
  • Content Count

    2238
  • Joined

  • Days Won

    120

Everything posted by Quadrifoglio Verde

  1. A da lepo otvorite posebnu temu za bračno savetovanje?
  2. Druye, neam šta da postujem... Da sam uzo 2.4 ko neki, pa da iam konstantno neke gimnastike imo bi šta i da postujem...
  3. Vrlo trom auto za svojih 200 i kusur konja i neam pojma kolko litra. Wageni me nikad nisu interesovali pa se nisam mnogo ni upuštao u temu. Ali da pliva, pliva ko po oblacima. Kažu Brera teška... Lagana ko perce u odnosu na taj tenk od 2 i kusur tone. Z'druge strane bembara i može da se ćera...
  4. Heheh... E ovde se nije tako prosto završilo. I dalje čekamo veštaka da odradi posao i eventualno naplatimo štetu na kraju.
  5. Kamo sreće... Pukla jedna budala moju gospođu pod 90° dok je okretala i zanese ceo auto. Najmanja šteta je na felni bila.
  6. Udarila felna bočno u oštri ivičnjak nakon zanošenja auta. Još malo pa će godinu dana od tog događaja. Nisam je sređivao, montiraću zimske gume na qv felnu.
  7. Samo budi umeren... Nemo nešto previše ku*čevito da ti feluge ne bi prošle na kraju ko moje...
  8. Bolje si kupijo nov Pro Max Ultra Giga pa da slikaš ko čoek, nego što si spičko novce u te taljige... Daj sliku zadnjeg točka, da vidimo kako sad to leži.
  9. Realnost je da je ponuda 19" feluga za raspon 5x110 tuga i očaj. A što se izbora tiče... tvoj auto, tvoja stvar. Mi mož samo da aminujemo. Ova felna realno ima svoj šmek. To što će pojedini i drvlje i kamenje na tebe, boli te tuki.
  10. TI je ko selska kurva... Trpa je ko stigne. Stvarno mi žao te feluge.
  11. Malo ti četiri opruge pa ćeš ubudžiti još četiri?
  12. A i delovalo je ovde kao da je kraći od standarda, tako da sam sumLjao sve vreme...
  13. Ma beži bre... U Breni ne mož ni da se samozadovoljiš ko čovek. Sve aktivnosti koje uključuju dvoje mož da otpišeš odma. Uzi Deltu s panoramom pa ću dođem da se mazimo.
  14. Kaka bre panorama... Toe za gejove, da mogu da broje zvezdice na nebu. Pravi mačo menovi uživaju u osećaju klaustofobije koji Brena pruža. Ova moja je stvarno čudna socijala... Neka TI socijala...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...