Jump to content
FAS Goran

Trifke1998

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited


Reputation Activity

  1. Like
    Trifke1998 got a reaction from neshtry in Za nove članove   
    Pozdrav svima,
     
    Zovem se Marko i dolazim iz Majura pored Šapca. Vlasnik sam Fiat Stila 1.9 JTD i Lancie Lybre 2.0  Do sada sam dosta puta nasao pomoc na ovom sajtu pa sam resio da se registrujem i razmenim iskustva sa ostalim clanovima
  2. Like
    Trifke1998 reacted to carter_marlon in Lancia Lybra - curi antifriz & problem sa klimom   
    Pozdrav drugovi, 
     
    Obzirom da nisam uspio naci odgovore na ova pitanja, a da se clanovi opravdano ljute kada kopiram svoje pitanje na nepripadajucu temu, otvaram novu.
     
    Imam dva pitanja:
     
    a) Curi mi antifriz. Mehanicar je nakon duge potrage nasao da pusta na jednoj selni. Ugradio je novu, medjutim, curenje se nastavilo.
    Najveci fazon je u tome sto se curenje ne desava uvijek. Zna danima ne procuriti ni kap, a onda odjednom ispod auta solidna lokva.
    Nikad se ne desava u toku voznje, samo kada se auto parkira i ugasi. Imate li kakav savjet jer pravo sam zbunjen.
     
    b) Nedavno sam promijenio pokvaren kompresor klime, napunio i dezinficirao sistem, hladi odlicno, medjutim zapazio sam jednu stvar. Nedoumica moze biti i do mog nepoznavanja sistema funkcionisanja klime.
     
    Uglavnom, napolju je vrucina, klima upaljena, super hladi i sve je za deset. Eh sad, recimo u toku iste voznje napolju padne kisa ili dodjem u predio vece nadmorske visine ili se desi bilo koji drugi razlog koji smanji vanjsku temperaturu.... tad ja hocu da povecam temperaturu duvanja u kabini. Recimo podignem sa 18-19 na nekih 25-26. Ali i dalje duva hladan zrak. Moram otici skroz na HI, pa onda spustiti par stepeni ispod da bi duvao toplo.
     
    Je li ovo normalno?
  3. Like
    Trifke1998 reacted to Red Dragon in Lybra 1.8 16v / 2.0 20v - povećana potrošnja ulja?   
    Pozdrav svima! Imam Lybru 1.8, prešao s njom od kad sam je kupio nekih 10000km, primetio sam da troši ulje, nekih 1l / 5000km.. Auto je prešao 195000km. Da li je to neka "normalna" potrošnja ulja. Imam ugradjen plin. Još jedna stvar, primetio sam da kad vozim na benzin čuje se zvuk nalik na zveketanje ventila, to se ne pojavljuje na plinu!!! Potrošnja plina 11l grad, otvoreno ne prelazi 10l brzine od 130-160 km/h.
    Još jedna informacija, plinski uređaj je ugrađen nov kada sam kupio auto i odrađen full veliki servis...
  4. Like
    Trifke1998 got a reaction from neshaoct in Za nove članove   
    Pozdrav svima,
     
    Zovem se Marko i dolazim iz Majura pored Šapca. Vlasnik sam Fiat Stila 1.9 JTD i Lancie Lybre 2.0  Do sada sam dosta puta nasao pomoc na ovom sajtu pa sam resio da se registrujem i razmenim iskustva sa ostalim clanovima

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...