Jump to content
FAS Goran

Vlada Delta

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vlada Delta

  1. Ivane hvala na odgovoru.. Zaboravih da napisem. Uspeo sam sinoc, nisam imao mira pa sam sinoc posle par sati probao ponovo sa usb-om od 8Gb i iz prve uspeo. Sve lepo radi i povezao sam bluetooth sa telefonom. Hvala☺️ P. S prekopirao sam 4 fajla isto kao i prvi put.
  2. Druze kako si resio problem sa tom lampicom ulja? I ja imam taj problem. Samo dok je hladan treba mu par sekundi da je ugasi... A svako paljenje posle kad je zagrejan odmah je gasi.
  3. Pozz svima.. Znam da je 1000 puta opisano kako se menja jezik na Engleski ali ja uporno ne uspevam. Dakle imam sledeci problem. Imao sam Italijanski jezik i procitam ove postove skinem update za engleski i stavim na flesku od 8 Gb. Ubacim odradi i sve radi.. Radi Engleski. Onda sam krenuo da se bakcem da povezem bluetooth sa telefonom i tu nesto nisam mogao da povezem(i tel se nesto zbunio) nebitno i ja rekoh ajde da opet dam kontakt pa ponovo. Tu napravim gresku jer nisam izvadio Usb i pocne ponovo instalacija engleskog i tu nastane problem. Od tada nije dostupan Engleski... Probao bar 3-4 puta i nece.. Probao francuski nece.. Onda sam probao Holandski on se uhvatio.. Ali opet nikako ne mogu Engleski da vratim. Sta da radim? Jedino da probam sa nekom manjom Usb kao sto je navedeno.. Ali iz prve sam bio uspeo sa flesom od 8Gb??U pitanju je Lancia Delta 2009 god

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...