Jump to content
FAS Goran

Vicko989

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Vicko989

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Sokobanja

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Bravo 1.6 Mjet 77 kw 16v

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nisam resio jos nista. Rucica menjaca se blago pomera u 3. i 5. brzini a cuje se zujanje u 3. i 4. brzini. Koliko moze da kosta zamena tih lezajeva u menjacu?
  2. Od skoro je pocelo da se cuje neko brujanje i toku voznje. Na oko 1200 obrtaja i traje do 1500 obrtaja, u svakoj brzini. Kad je auto izbacen iz brzine i kad se daje gas to brojanje se ne cuje. Cuje se kao da nesto vibrira ispod haube. Sta bi moglo biti?
  3. Bravo 1.6 Mjet 77 kw, nije m32 menjac nego c530. Cuje se zujanje u 3. i 4. brzini a u 3. i 5. brzini kada dajem gas pomera se rucica menjaca. Verovatno su ti prokleti lezajevi i nosac menjaca? Sta mislite?
  4. E sad jos jedno pitanje? Jel mogu ja bilo koji woofer sa pojacalom da vezem ili bas moram onaj fabricki? Imam jedan Hifonics od 400w RMS i Kenwood pojacalo od 400w koji su mi ostali iz Focusa, pa bih njega ubacio.
  5. Da li moze da se ubaci fabricki woofer iz Sport verzije i sta je sve potrebno da se radi? Da li mora da se vuce neko napajanje od akumulatora ili ima negde u gepeku vec izvuceno?
  6. Kakvi su menjaci sa oznakom c530 kod Brava posto je kod mene taj na 1.6 mjet 77 kw? Citao sam da je onaj m32 jako los ali ne mogu za ovaj c530 nista da nadjem.
  7. Proverio sam sve. 7.12.2007. je datum proizvodnje a model je za 2008. godinu i od tad krecu ti 1.6 mjet motori. Imam sve papire od automobila. Automobil ima na satu, verovali ili ne, 107 hiljada km predjenih i po svemu sudeci to je tacna kilometraza. Imam strica u Italiji i on ga je proverio tamo u Milanu. Inace radim na tehnickom pregledu u Dunav autu i dosta se razumem u automobile Motor suv kao barut...ima ulja ispod filtera sto se slivalo prilikom zamene i to je to
  8. Hvala...Sokobanja je u Zajecarskom regionu i nosi njihove table. A auto sam kupio u Nisu i jos ga nisam prebacio na moje ime
  9. Posle Ford Focusa 1.8 Tdci 74 kw i 6 godina uspesne voznje doslo je vreme za zamenu. Fiat Bravo 1.6 Multijet 77 kw 2007 god. Emotion oprema, 6 brzina, bord kompjuter, parking senzori, tempomat, digitalna dvozonska klima, blue&me povezivanje sa mini navigacijom, cd mp3 Usb, kozni volan i rucica menjaca, naslon za ruku sa mini friziderom i tako dalje...
  10. Kod njega je ona obicna turbina sa fiksnom geometrijom...
  11. Vozim Bravo 1.6 Mjet 77 kw 5 meseci i za sada sam zadovoljan automobilom. Zanima me kako treba ovaj motor da se ponasa u niskim obrtajima od 1200 do 1500 o/min? Ranije sam vozio Focus mk1 1.8 Tdci 74 kw sa ugasenim egr ventilom i cini mi se da je mnogo bolji odziv na gas u niskim obrtajima imao od ovog Brava. Ide i ovaj Bravo bas fino i fino povlaci ali tek kad prebaci 1500 o/min. Hvala unapred...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...