Jump to content
FAS Goran

MarinacUno

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About MarinacUno

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Bogy koliko te je koštao taj servis u eurima? Dalje,ja imam Uno 1.0 i.e iz 2001.god, 66000 km prešao,inače super radi,jedno vrijeme nije palio iz prve,čulo se zujanje pumpe goriva ispod rezervoara.Promjenio pumpu pali iz prve ali i prije i poslije i dalje troši u gradu oko 8,9 litara,eurosuper 100,na 3000 km potroši skoro 5 lit.ulja Manol 10W40,koje ne curi van,no radi savršeno,tih motor,tih u leru,nema velikog dima iza nikakvog,sve super,samo troši ulje,i kao da po decilitar,dva izgubi antifriza.I koji onda anzifriz je najbolje točiti u njega tj.koju boju.I koje ulje da ne troši ga toliko?
  2. Ljudi i mene muči ista stvar.Imam Uno 1.0 i.e iz 2001.god, 66.000 km prešao,i sipam Manol ulje 10W40.Ulja popije na 3000 km skoro 3 litre!!! Nigdje ne curi,dihtung glave provjeren,auto super radi i ide,tih motor,nema ni jakog dima iza, ništa,ali popije ulja ko pijanac alkohola! A i u gradu troši skoro 9 litara benzina Sipam u njega eurosuper 100.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...