Jump to content
FAS Goran

ZoranCvitkovac

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

About ZoranCvitkovac

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Da nastavim sa mojom agonijom, zamenjen je i plivajuci zamajac i set kvacila ali stanje je i dalje isto. Auto se trese na odredjenim temperaturama dok se ne ugreje, dok kada postigne radnu temperaturu to se desava dosta redje i sitniji su trzaji.
  2. U pitanju je 1.9 mjtd 8v 120 konja. Dizne su namontirane i odma sam preuzeo auto, nije posle montaze radjena dijagnostika.
  3. Pozdrav svima na forumu! Naime kao sto u naslovu pise vlasnik sam fiat bravo 1.9mjtd 2007. Kupio sam auto iz uvoza, uradjen je veliki i mali servis i posle nekih mesec dana auto je poceo da podrhtava povremeno kada dostigne radnu temperaturu i to samo kada je na leru. Na dijagnostici je ustanovljeno da je problem u diznama. Dizne su odnesene u servis i od tada auto jos gore radi. Tako da su nosene jos 3 puta posle toga. Pre dva dana su nosene na drugo mesto i sada radi bolje nego sto je radio posle prve 3 popravke ali i dalje trese povremeno kada se ugreje. Inace od prve popravke dizni auto je poceo da trese i na odredjenim temperaturama i kada je hladan. Probano je da nije egr ventil i jos dve stvari (pogledacu sutra u knjizici koje) i auto je indenticno radio. Uzasno me nervira to podrhtavanje. Inace auto super vuce, ne dimi, trosi oko 7l. Da li neko ima ideju sta moze da bude? Unapred zahvalan!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...