Jump to content
FAS Goran

m4rk0

Members
  • Content Count

    141
  • Joined

  • Last visited

About m4rk0

  • Rank
    Regolari

Contact Methods

  • Website URL
    http://tutoriali.org/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Majur, Sabac

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo 1.9 jtd, 116KS, 3v
  1. Koje sijalice fabricki idu kao zadnja poziciona svetla na fiat stilo verziji sa troja vrata ? Pregorela mi jedna zadnja pozicija pa bih sam da zamenim, al bih prvo kupio sijalicu pre nego sto krenem sa zamenom.
  2. Imam fiat stilo kupe, i vremenom na poklopcu akumulatora vise nema nijednog srafa. Koji tacno srafovi idu kako bih pricvrstio poklopac ? Pitanje mozda zvuci banalno, al prosto ne znam kako drugacije da dobijem tu informaciju
  3. t10 w5w canbus su za prednje pozicije na stilu, to mi je jasno. Medjutim pored navedenog vidjam oznake 5050, 5630 itd. Sta one predstavljaju i sa kojom oznakom da uzmem da ne bih pogresio ?
  4. LED sulfidna Festoon C5W 12smd 4014 36mm CANBUS - nasao sam ovaj model. Jel on ok ?
  5. @shomispc Meni trebaju za tablicu. Jel ove sto si predlozio sigurno odgovaraju za tablicu na stilu troja vrata ? Uopste mi ne lice na one sto idu u tablice.
  6. Malo da osvezim temu. Treba mi preporuka iz prve ruke za led sijalice za tablice (Stilo sa troja vrata). Znam da je na stotine poruka o tome pisano al proslo je godinu i vise od tih preporuka pa me interesuje trenutna situacija. Treba mi preporuka za led sijalice koje ispunjavaju sledece: - Da 100% ne prijavjuju gresku (jer sam kupio navodno canbus a prijavljuju gresku i posle gasenja tinjaju odredjeno vreme) - Da ne crkavaju posle mesec dana - Da ne moram da narucujem u arrowsoftu/lediode (ne pitajte zasto :)) Znaci treba mi info iz prve ruke a ne ono od mog kuma prvi komsija pa njegov surak koristio neke Treba mi tacan model i gde moze da se naruce. Zahvaljujem.
  7. Ko u Sapcu provereno resava problem Airag failure poruke na Stilu ? Moze na pp kontakt takvog majstora, ako je javno zabranjeno.
  8. Hvala druze na odgovoru, u tom slucaju te ne bih cimao i doterao bih auto bilo kog radnog dana. Samo nisam shvatio koliko dana ukupno traje citav rad u mom slucaju ako bih auto doterao bilo koji radni dan na pr posle 17h (ako je to uopste moguce u to vreme, jer do tada radim).
  9. Zahvaljujem na odgovoru. Koliko je potrebno vremena da se sve to uradi, tj moze li se sve to uraditi u tok jednog radnog dana ? Edit: idealno bi bilo u toku vikenda kad bi moglo, nebitno koji.
  10. Tri pitanja za stilo kupe, bez clanskog popusta. Koliko kostaju samo projektori sa ugradnjom (ac 4300k xenone vec imam ugradjene) ? Koliko kosta reparacija plastike farova (ako ostecenja ne mogu da se srede klasicnim poliranjem) ? Imate li u ponudi motorice za farove i koja je cena sa ugradnjom ?
  11. Po recima majstora oba puta kad je menjao promenio je samo one koji su javljali gresku (znaci dva su promenjena).
  12. Pre nekoliko nedelja pocne da mi se javlja poruka iz nalova i nestane sa zamenom grejaca. Pre nekoliko dana opet pocne da se javlja i pre dva dana resim problem opet zamenom grejaca. Malopre upalim auto ono opet greska grejaca, pa se pitam da li je hebeno moguce da mi tri grejaca crknu u roku od nekoliko nedelja ili je problem u necemu drugom ? Akumulator nov, termodstat nov.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...