Jump to content
FAS Goran

marens

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by marens

  1. Pozdrav, koja bi bila cena za pregled kocnica i generalno auta; motor, kako vuce itd, kao i cena malog servisa? U pitanju je grande punto 2008. 1.3mjet 75KS ,hvala!
  2. Pozdrav kolege forumasi, imam problem sa mirisom koji dolazi iz ventilacije koji je katastrofa! Ono sto me buni jeste da tog mirisa uopste nema kada se ukljuci klima da hladi, dakle javlja se jedino ako je ukljucena samo ventilacija! Da li neko zna sta bi mogao biti uzrok? Ne verujem da bi pomogla dezinfikacija ventilacionih otvora i slicno jer se ovo ne javlja kada radi klima... Takodje uradjen i mali servis pre nedelju dana i zamenjeni filteri koji se standardno i menjaju ali ovaj miris je ostao isti... Ukoliko neko ima ideju sta bi moglo da bude problem javite, majstor spominje menjanje malog hladnjaka i rasturanje kompletne table zbog dolaska do centralne konzole...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...