Jump to content
FAS Goran

Sasa bgd

Members
  • Content Count

    0
  • Joined

  • Last visited

About Sasa bgd

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd
  1. Danas kada sam se cuo sa majstorom, bas mi je i to spomenuo da je skidao dovodno crevo pre rail-a i da je kad je dao kontakt zveknulo gorivo u flasu bas jako. E sad meni te odokativne metode nisu bas mnogo pouzdane, jer nije proveravao koliki pritisak daje pumpa tacno. Koliko bi trebala da gura pritisak da bih znao ako budem nasao barometar da proverim?
  2. Uopste nisam imao problem sa sauhom, ovako leti samo kad je hladan drzi na 1100rpm i posle 3-4 min vec spusti ispod 1000
  3. Ne znam kako je majstor proveravao senzor radilice, ali kaze kako je proveravao (kako, nepoznato mi je) i ustanovio da je dobra i vratio je. A kad je upalio posle dosta verglanja, radio je na 1100rpm,na koliko i inace radi kad je hladan. Odradio par minuta poceo da spusta polako obrtaje, zatim se ugasio i oper po starom, zavergla upali na sekund i ugasi se...
  4. Cuje se pumpa normalno, cak sam otvarao poklopac rezervoara i cuje se pumpa i kako zubori benzin, pa sam skoro siguran da gura benzin, a malo pre sam uspeo da ga upalim i odradio par minuta i ugasio se i opet kad zavergla upali na sekund i ugasi se. Stvarno nisam pametan.
  5. Pozdrav forumasi. Molim vas za pomoc, imam problem sa mareom. God i po dana je kod mene i radio je kao sat do jutros. Upalim normalno ujuttu auto i posle kilometar se ugasio. Nikakvu gresku mi nije izbacivao. Zaverglam, upali na sekund i ugasi se. Odslepam ga kod majstora koji je na dijagnostici ocitao klapnu gasa i senzor radilice. Posle par sati me zove, auto radi opet kao do juce. Kaze nije siguran sta je tacno, cistio je pumpu, ocistio klapnu, pregledao senzor, kaze sve kontakte cistio, medjutim veceras opet ista prica, a dete u kolima i mozete da zamislite moj bes, na sred puta sam sa detetom u kolima, on upali i ugasi se i tako do iznemoglosti. Elem, na autu su novi kablovi i svecice jer znam da su osetljivi na struju i to redovno menjam. Da li je neko imao takav problem i da li mi neko moze pomoci, a da ne menjam delove i da idem sistemom eliminacije, jer to vecina majstora radi, a to kosta. Inace na tabli nista ne prijavljuje, ni kod kljuca ni chek lampica. Unapred hvala.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...