Jump to content
FAS Goran

Marko250

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Marko250

  1. Momci moze code za Visteona CAN veza proradila, bilo je do radija, pa je uzet drugi. Jos jednom hvala ma svesrdnoj pomoci @Ivan @Danilo1 bez vas ne znam dal bih uspeo Vidimo se na skupu.
  2. Hahaha da taj je moj. N1 je i skroz klot sa tim crnim ruckama i sa takvom konzolom. I sve sto si naveo me nervira ali taj radio najvise. Kupio sam ga bez znanja svega ovoga i sad ne znam sta da radim?
  3. @Sima-Koya Pozdrav, posto imam isti problem kao kolege iznad. Da li je moguce iskljucenje CAN- na radio aparatu? Hvala unapred
  4. Nazalos nisam ni stigao do koda. Radio po ukljucivanju izbacuje poruku NO CAN NETWORK. Koliko sam skapirao radio ne moze da se poveze sa komjuterom. Radio/mp3 koji sam imao u kolima je neki aftermarket i radio je normalno. Kada sam stavio fabricki koji sam kupio polovan izbacuje gore pomenutu poruku. Vidim da na onom eurojack-u ima manje zica nego na youtube-u kad neki vade radio. Laicki mi se cini da moj auto nema ni izvedene potrebne CAN kablove do radija. Moje pitanje je da li postoji mogucnost da se radio reprogramira, da ni ne proverava vezu sa kompjuterom (ionako nemam komande na volanu a ne vuku mi se novi kablovi, mislim da mozda ni tad ne bi mogao da se poveze sa komjuterom). Ako moze to da se iskljuci i da se pali i gasi kao obican radio, da li neko zna ko to radi, neki dobar elektricar/elektronicar. Molim moderatore da premeste moj post u za to namenjenu temu ukoliko nije za ovu. Hvala unapred.
  5. @Ivan Hvala puno na brzom odgovoru. Probam sutra, prekosutra pa javljam!
  6. Pozdrav drustvo, potreban mi je code za radio/mp3 za Fiat Bravo Visteon Serial no. M021291 Part no. VP7FCF-18C939-AD Fiat part no. 735484418 Unapred zahvalan!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...