Jump to content
FAS Goran

MarkosNS

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About MarkosNS

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozdrav svima, Pre neki dan sam odradio neke stvari na Grande Puntu 2007 1.3 mjt 90ks, menjao sam sve kompletno, kvacilo, zamajac, druk lezaj i repariran je menjac. Morao sam da ga uradim jer se tresao u nekim brzinama. Medjutim, sad kad je to sve sastavljeno jako tesko ulazi u drugu brzinu, kao da imam neku prepreku da ubacim, bas me to iznerviralo, a majstor mi trenutno na godisnjem, pa me zanima sta bi to po vasem misljenju i iskustvu moglo biti?
  2. Servis u NS za fiat,dr Zilien,uglavnom radi samo ova vozila,a kao sto je kolega rekao cene zavise uglavnom od toga sta je crklo. Takodje cu da spomenem servis Edi i Oil box,korektni su,a svi pomenuti se nalaze na telepu
  3. Pozdrav svima, Imam gp 1.3 mjt 90 ks,kupio sam 17 felne,fabricke i planiram da ih montiram ovih dana,samo da mi stignu gume,pa me zanima da li su srafovi koji drze sadasnje celicne 15 felne odgovarajuci i za alu ili moraju drugi srafovi? I ako moraju koja dimenzija srafa je u pitanju?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...