Jump to content
FAS Goran

simke

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About simke

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 03/03/1993

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Banovci

Previous Fields

  • Garage
    Grande Punto 1.4 8v 77HP

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Naime, dešava mi se po nekada da na manjim obrtajima bila to treća, četvrta ili peta brzina kad stisnem gas auto krene da se guši(štuca) i krene da blinka check engine, kada popustim papučicu i postepeno počnem da je stiskam onda prestane da blinka check engine i auto ne trokira. Ima li neko ideju šta može biti?
  2. @Goran Zemun Pozdrav Gorane, Juce auto nije hteo uopste da upali, ni da zavergla samo se culo "cak cak cak". Posto je bila nedelja a morao sam svasta da obavljam, upalio sam auto preko kablova i otisao kupio novi akumulator na slepo, igrajuci na tu kartu da je on otisao posto ga nisam menjao od kako sam kupio auto, a star je bio 4-5 godina sigurno. Medjutim jutros mi je ponovo slabije upalio, sad nisam siguran da li je to jer je prvo jutranje paljenje. Zvao sam servis, medjtim prvi slobodan termin da ga ostavim je 14. septembra, zeni mi je termin za porodjaj 16. septembra, ne bih bas da rizikujem tada da ostajem bez auta dva dana. Da li kao članu kluba postoji mogucnost nekog ranije termina, bio bih veoma zahvalan.
  3. Postovani Gorane, Primetio sam danas i juce da se auto gusi (stuca) kada stisnem jace gas, pogotovo se primeti u toku preticanja druga ili treca. Kada se to desi krene da treperi check engine lampica i onda kada pustim gas prestane da treperi. Fiat Grande Punto 2009.god 1.4 benzin 77ks. Da li znate sta moze biti i kada bih mogao da svratim da proverite? Pozdrav. Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Postovani Gorane, Sija mi lampica i na ekranu izbacuje Hatchback Open iako gepek nije otvoren. Uredno otvaram gepek na kjuc ili na dugme sa panela unutar auta. Da li znate sta moze biti ili ako treba dijagnostika kada mogu da dodjem? Pozdrav.
  5. Da se i ja upišem. Grande Punto 1.4 8v 77HP, zamenjen zupčanik kod Dragana. Dosta je rasterećeniji motor sada obrtaji u petoj u proseku za 800/900RPM manji. U idealnim uslovima(kad nema vetra) potrošnja je oko 2l manja, ali kada ima čeonog vetra dosta je osetljiv i potrošnja skoči na staru. Tempomat nemam tako da sa tim nemam problema.
  6. Naime, kako naslov kaze auto je od pre par dana krenuo bas tesko da pali i to samo kad je hladan motor. Ujutro kad krecem na posao duze vergla i onda upali i automatski mi upali i radio aradio skoro nikad ne palim u autu, tako da nije ostao upaljen od vece pre. Da li ima neko ideju pre nego sto posetim majstora? Hvala.
  7. Odlicno, hvala svima na pomoci!
  8. Ljudi treba mi pomoc da provalim jel mi je ovo za isofix na sedistima sa slike? Grande Punto 2009 1.4 57kw Dynamic je u pitanju. Treba da kupim sediste, a ne znam jel imam isofix. Guglao sam slike isofix-a i ovo mi deluje kao da jeste.
  9. @duskogrbic0501 Druze ovako posle par meseci i vise kakva su ti iskustva sa tom 5om? Kuca-posao mi je 90% autoput i kontam da bi mi to bas dosta znacilo i da rasteretim motor i da smanjim potrosnju koliko/toliko. Hvala unapred.
  10. Postovani Gorane, Interesuje me cena za pregled automobila i mali servis za Fiat Grande Punto 2009. 1.4 benzin 77ks. Hvala unapred.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...