Jump to content
FAS Goran

Box73

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Pokusao je danas majstor da me spasi troskova zamene seta,podmazivao je koliko je mogao da pridje deo set lagera,i nista.Morace nov set izgleda.Hvala u svakom slucaju na odgovorima i savetima,uzecu Optimal set komad 2500 dinara,i ako mi nude u kit komercu neke italijanske marke za isti novac.Recicu majstoru a on valjda zna da podmaze nove setove pri ugradnji kako kazete,hvala jos jednom.
  2. Hvala na odgovoru.Napominjem da nema lufta,sem tog odvratnog skripanja druge promene nema na tocku.A sto se seta lagera tice,u moru fals ponuda,da li ima neko iskustva koji su setovi dobri,nude mi Optimal ,ne znam da li su dobri.Napominjem proizvodjaca jer nije mala stvar zamena, za ruke je skuplje nego sam set cena.
  3. Pozz,imam priblem.sa.zadnjim trapom Fiat Brava.Zadnji trap skripi,svejedno je i kada se vozi po ravno,sporo,kada se klima auto,jednostavno skripi kao metal od metal da grebe,kao stari kreveti sa federima,katastrofa,a leti najvise se cuje.Niko nezna tacno sta je,majstor gledao,i sumnja na set lagera zadnjeg trapa viljuske.Da li je neko imao slican problem?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...