Jump to content
FAS Goran

Vuja82

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Vuja82

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ja sam vozilo registrovao na drugo mesto Ali su mi I tamo rekli da bi bilo pozeljno da imam taj COC papir. A tada nisu izdavali tj.nije bio obavezan. Sad odjednom jeste. Pa sad ja moram da platim fiatu 65 evra za taj papir. A mislim da je to kradja Zvao sam I prave se ludi. U rasulu sam sa njima te imaju tehnickih problema,otisli su na kolektivni odmor I na kraju mi traze da slikam sedista u vozilu I posaljem ocitanu saobracajnu I vozacku,licnu kartu sve to u digitalnom formatu ne vise od 10MB I da uplatim 65evra I sad ja vas pitam ko je ovde lud a ko normalan? Kad ih pitam Dali su bili obavezni da mi daju to uz vozilo besplatno oni mi okolisu.
  2. Kupljen je 2014 te u auto migu ja sam prvi vlasnik i sad odjednom mi treba taj COC zbog tehnickog pregleda.
  3. E ovako,kupio sam 500l 2014 I sad imam problem jer negde u neki tehnickim pregledima traze COC I bet tog papira nece da mi rade tehnicki I ne mogu da registrujem vozilo. Dali je neko imao slican problem I Dali su bili duzni da mi taj papir daju kada sam kupio vozilo ili moram sada naknadno da ga platim 65evra?
  4. Evo meni riknuo akumulator posle 5 godina i sad sam u skripcu,riknuo mi je u garazi(sreca u nesreci) ne znam dali smem da ga skinem zbog kompijutera i ne znam ni kako. 500l 1.4 benzinac Moze neki savet? Hvala

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...