Jump to content
FAS Goran

levcavr

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Ja sam na novom Fia Bravo 2011-o godiste, 1.6 mjet 120ks, sada na moru, merio od cepa do cepa, na istu pumpu i matematika pokazala 5,067 l/100 dizela. Dobar deo puta su bile krivine i uzbrdice, a takodje i spustanje po istima sa 5-0m brzinom i sa minimalnim brojem obrtaja. Inace, klijma je radila jedno 60,70% duzine puta.. Nisam ga ganjao nesto brzo, maksimalno 130km, ali retko, jer je put kroz Istocnu Makedoniju bio dosta krivudav. Uglavnom mislim da je potrosnja tu kao na Alfi 156 1.9 JTD koju takodje posedujem, mozda malo, ali vrlo malo u korist Fiat-a.
  2. Pozz, od pre neki dan sam postao vlasnik Fiat Bravo 1.6 mjet120ks iz 2011-e god. i mogu reci da sam za sada zadovoljan. Skoro 25 godina vozim Alfa romeo automobile i mislim da odabirom nisam bas mnogo "odlutao" od grupacije, mada ovo je sasvim drugacije auto. ALfu vozim i dalje, u pitanju je 156ca ciji sam prvi vlasnik, 2005-o god. i osim nesto vece buke, a u pitanju je 88kw JTD, nekih vecih razlika i nema sto se tice voznje, a sad ovde je bolje ozvucenje ipak je to noviji auto. Na Bravu trebam ovih dana raditi veliki servis pa cemo videti, pozz svima
  3. Pozz, posto sam odnedavno vlasnik Bravo modela, 1.6 mjet 120ks iz 2011-e godine, hteo bih da pitam, kako da se iskljuci opcija i da li je moguce da kada se da kontakt, odmah krece radio ili CD, zasto to, ne znam, mozda tako treba????

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...