Jump to content
FAS Goran

dusan croma

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About dusan croma

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 07/20/1983

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Palilula Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat croma 2.0 CHT
  1. Limarija je odlicna tako da hocu da je sredim zapisao sam broj pa cu kontaktirati tog coveka.Meni se croma strasno svidja kao auto,udoban je,ima lepu liniju tako da cu gledati da to zavrsim.Da li znas koje mane ima ?
  2. hvala na savetu provericu da li je poklopac kriv a dihtung cu videti da kupim u delti.Pa cu javiti da li je sve ok,a majstora cu najverovatnije promeniti.
  3. menjao sam dihtung kartera kod majstora jer mi je curelo ulje,kao da nije ni promenio opet je curelo.kupio sam novi dihtung i masu da promeni jer navodno je mozda ukljestio dihtung koji je vec promenio ali nije kad je skinuo dihtung je bio ceo.rekao sam mu da stavi nov jer mozda predhodni nije valjao ali isto se desava.na istom mestu pusta ulje.gledao je poklopac kartera i dobar je nije nigde ostecen.ne znam u cemu je fora pusta na istom mestu promenio sam dva dihtunga kao da nije do njega.sta moze to da bude jer ni ja ni majstor nemamo pojma.
  4. sito od plina tako kazu ja se slabo razumem oko plina tako da ne znam. ali kolko sam juce video to je filter kao za benzin tako da je izgleda u tome bio problem. sad pali pa videcemo dokle.
  5. mislim da je u pitanju sito raspitao sam se i najverovatnije je to. idem kod majstora pa cu javiti sta je!
  6. Hvala na temi za razmisljanje,pogledacu,ali posto se slabo razumem mozes li preciznije da mi objasnis ?
  7. lovato je uredjaj.da li imas predstavu sta moze da bude
  8. Nisam siguran jer se slabo razuem u to.Kako mogu da prepoznam da li je vakumski ili elektronski ?
  9. Pozdrav svima,imam fiat cromu 2.0 CHT 89 godiste benzinac ima i auto gas.Uzeo sam skoro auto i palio je na gas perfektno.Skoro sam mu promenio dihtung kartera i auto vise nece na plin da upali,na benzin pali.Kad ga upalim na benzin i prebacim na gas on radi.Kad ga ugasim i hocu opet da upalim na plin jedva upali.Kad se ohladi nece nikako.Ne znam da li to ima veze sa menjanjem dihtunga kartera ali od tad mi se to desava. Sta vi mislite sta moze da bude ?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...