Jump to content
FAS Goran

Cleese

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Iskren da budem, nisam, stavio sam pre dve godine nov Firecell koji je još garanciji. Regler je takođe promenjen pre par godina. Kada sam imao probleme sa akumulatorom odražavalo se na servo i nasumično paljenje i gašenje lampica po tabli... Ono što nisam spomenuo, čini mi se da je problem izraženiji kada su kišni dani... Recimo, zadnja dva dana nemam taj problem, dok se tokom prošle sedmice, dok je bilo kišovito, reset dešavao najmanje dva puta dnevno.... Jednom prilikom sam ovo pomenuo jednom vlasniku lokalnog Fiatovog otpada koji je pomenuo "BSI modul", "BSI kutiju", parafraziram, tako nešto...?
  2. Pozdrav, malo sam pretraživao, što net, što ovaj forum, ali ne naleteh na sličan problem, pa vas molim za savet šta mi je činiti. Konkretan problem možete da vidite na linku https://gofile.io/?c=fybSWr Dakle, kad okrećem ključ tokom gašenja dođe do ovog "kratkog spoja", ali često se desi i u toku vožnje, kada prebacujem sa kratkog na dugo svetlo, da dođe do kratkotrajnog prekida struje (svetla na momenat žmirnu, lampice se pogase, kazaljke padnu)... Jel se sretao neko sa ovim problemom? Hvala i pozdrav Goran Loznica

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...