Jump to content
FAS Goran

MarijaB

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About MarijaB

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 04/22/1988

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Novi Beograd

Previous Fields

  • Garage
    N/A

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Mi sada treba da dosipamo malo ulja. Reci mi jel isto cekamo da se malo ohladi 10-15 min pa dosipamo ili?
  2. Jos jedno pitanje. Mi smo uvek ulje proveravali ujutru na pezou kada je hladan motor. Sada vidim da fiat 500L treba 5 minuta nakon gasenja motora dok je vruc? Da li je to tacno?
  3. Super hvala na preporuci! A da li ima neki digitalni indikator koliko ulja ima? Mi smo imali u pezou ali ovde ne vidim..
  4. Cao svima. Da li mi mozete reci koji ulje koristite? Nas je 1.4 benzinac. Ne mogu da nadjem u onoj knjizici..
  5. Resili smo problem. Zapravo nam je board pokazivao KM/L a ne L/Km i zato je to izgledalo nenormalno haha. Koja glupost slucajno smo skapirali kada smo se zagledali.. tako da je ok sada hvala ti puno!
  6. Hvala puno! Mi smo imali problem da nam ne radi navigacija kako treba pa smo morali u ovlasceni posto je auto nov 3 dana.. otisli smo u bogunovic i nisam za sada zadovoljna uslugom.. A reci mi kada si vec spomenuo mali servis, na koliko bi trebalo da uradimo prvi? I kolika je cena :)? Hvala ti!
  7. Zdravo svima! Da li mi mozete reci vasa iskustva, koji je najbolji ovlasceni FIAT-ov servis u Beogradu? Gde ste imali najbolja iskustva?
  8. Hvala ti puno! I jos par pitanja ako nije problem znaci mi posto smo ga kupili pre dva dana Koliko ti prosecno trosi goriva? I da li mnogo velika razlika sa i bez klime? I na unconnect-u gde imas kao trip info meni pokazuje neku sumanutu racunicu da trosimo 20l average.
  9. Hvala ti punooo i mi smo tako mislili ali rekoh ajde da proverim a kada izgubi sve crtice ona je na rezervi i ima jos 5 litara?
  10. Cao da li mi neko moze reci koliko litara goriva predstavlja 1 crtica ona digitalna na novom redizajniranom modelu :)?
  11. @nikolap Cao Nikola i hvala ti puno na opisu! Ja sam kupila isti prosle nedelje i cekam isporuku Ovo mi je prvi Fiat automobil tako da se nadam da cu biti zadovoljna kao ti

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...