Jump to content
FAS Goran

Mr.Uporni

Members
  • Content Count

    67
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mr.Uporni

  1. Ne. Žabicama se drži, ako se dobro sećam....
  2. @Bojssa ja sam to skidao kada sam menjao enterijer... Mislim da ne može samo da se skine posebno...
  3. Hvala ti na odgovoru. Preko Search nisam uspeo da nadjem, lako bih citao da jesam... Pogledacu sada ovo
  4. Nisam uspeo da nađem već postojeću temu pa pišem ovde. Pre par dana počela je da mi blinka lampica od grejača nakon startovanja jedno minut i onda se ugasi? Da li ima više grejača pa je jedan crko ili je nešto drugo. Ako jeste šta bi moglo da bude?
  5. Posle višemesečnog traženja nekoga da mi ugradi angel eyes u mk2 farove nisam našao nikoga blizu Užica. Na kraju šurak koji zna oko struje(što ja nemam pojma) i ja smo uspešno i vrlo brzo ugradili sami. Postaviću par slika ispod. Nije mnogo teško, improvizovali smo sa kutijom od usisivača i fena. Postavio sam i sliku borda da vidite da nema nikakva greška. Čak su mi prstenovi i skinuli grešku sijalice koju sam imao od led pozicija. Sve povezano bez sečenja i jedne žice.
  6. Dugo me nije bilo, slabo sam imao vremena. Ali, povratak je sa lepim slikama i novinom na mom Puntiši. Stavio sam prstenove za dnevna svetla, ujedno i uklonio sa njima grešku sijalice sa borda.
  7. Nisu cene strašne, ali bez auta nemoj da krećeš ako ćeš sve ovo da obilaziš... Ništa nije ma Zlatiboru, tj blizu... Dođu ljudi kod nas, misle tu je to i onda ih seljaci deru za prevoz...
  8. Može li predlog koje zadnje amortizere kupiti za mk2 1.9JTD 2001.g?
  9. Nedavno mi je prsla racvica od crevcica, stavio novu, ali sada opet nece. Zuji(cini mi se jace), ali tecnost ne ide. Sta radti, a ne plakati? Da li moze biti pumpa, koliko je komplikovano zameniti na 1,9jtd obzirom da je tesno?
  10. Bane, imam angel eyes da ugradim kod mene u mk2, imaš li koga da zna2 vliže Užicu ili si ti najbliži. Cenio bih iskrenost, nemam vremena baš zato mi je...
  11. @Mijailović P. Bio sam. Obišao sam Dragačevo uzduž u popreko... Ruku na srce lepi krajevi, ali lepši lokaliteti su u našem kraju.
  12. Od Zlatibora jedino valja Gostilje hahaha Ja sam iz Užica, šta znam, navikao sam na ovo, ali mi drago da ima tema.. Kad gledate smeštaj, gledajte što dalje od centra i dođite Fiatom . Ko ima vremena neka svrati do Tare, nije to toliko daleko. To je spas, Zlatibor su upropastili. Imate usput u Zlakusi još jednu pećinu, ima svega. Najlepši smo kraj.
  13. Društvo, da li znate nekoga što bliže Užicu(Zlatiboru) da može da mi ugradi angel eyes prstenove. Imam sve spremno, tražim majstora.
  14. Hvala. Svakako moram da ga prikacim za proxy jer menjah tablu i blinka mi ekrančić...
  15. reci mi da ti kazem... Nisam strucnjak, ali sad kad pitas moram oterati da se pogleda... Jedino to, drugo nema sta.
  16. @MS PK mislio ja da je do toga... Reglaza kod jednog, isto, kod drugog isto... voleo bih da znam sta je stos, jer drugi put vec menjah viljusku samo levu. Ne znam zasto.
  17. Može li savet... Od kako sam kupio auto 2 puta menjam levu viljušku. U vožnji mi uvek malo volan u levo, često se ne vrati skroz u nulti položaj. Čuo sam da je boljka taj senzor za vraćanje volana??
  18. @Ivan ja sam licno hteo ovu boju jer mi se mnogo svidelo. Svako ima ukus i svoje gledanje, meni je ovako top. Jos da stavim sijalice plave, jedva cekam.
  19. Večeras stavih plavu tablu. Auto mi izgleda mnogo moćnije, lepše. Samo boja, ali mnogo menja, bar meni.
  20. Društvo, stavio sam plavu tablu od bezinca 1.2,pokušao proxi sinhronizaciju i neće. Čuo sam da je htelo, ima li neko ovakvu za JTD a videću šta ću sa ovom...
  21. @ISV_01 rade sada na mnogo mesta oko Užica... Veruj mi i neka... Ako si išao znaš kako je bilo tom deonicom, bubrezi sa otpadnu...
  22. Ako uspem da ukombinujem vreme vrlo rado ću...
  23. @ISV_01 nema veze šta je... Javite se kad neko dolazi, valja piće popiti i neko iskustvo o Fiatu razmeniti... Važi za sve. Nikako da imam vreme za ova druženja pa zato napisah ako neko dolazi...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...