Jump to content
FAS Goran

Brane.K

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Danas merio kompresiju,na 1 stublini je 8,a na ostalima 11,u svakom slucaju mora glava dole,pa da se vidi sta je,karike ili ventili
  2. Hvala ti na javljanju,danas sam bio da se uradi merenje kompresije na1! stublini je 8 bara,a ostale su na 11 rekao je majstor dok se neskine glava nezna,dali su karike,ili ventili jedino me cudi sto nije probao da sipa ulje u tu prvu pa da ponovo izmeri,koliko ja znam(mozda gresim) da se onda moze utvrditi sta je ili ventili,ili karike,i da posto ne znam cene ovde kod nas u Subotici je saroliko,ovaj mi trazi 80 evra za ruke i plus dalje sta nadje,ravnanje glave,dihtunzi o ko zna sta jos.Procitao sam taj topik gore,ali sam kupio sve nove svecice kablove,i ide par dana i bude onda onaka zaprljana,da jos ovo primetio sam da pomalo gubi antifriz,pa sam posumnjao na dihtung glave,dali je on u pitanju,pregledo sve i u kabini sve je suvo,jos jednom ti se zahvaljujem na javljanju Pozdrav.
  3. Imam Lanciu Y 2001 god.prvo mi je jedna 1 svecica probila,zamenio sve,kao i kablove i sve lepo radi jedno vreme, oko 7-9 dana i ponovo jednostavno pocrni,i onda menjaj majstore, inace ne trosi ulje, ne dimi tiho radi,i kad se zaprlja stavim drugu i sve normalno, jednostavno me vec izludjuje, ako neko moze da mi da samo neke smernice, bio bi mu zahvalan
  4. Dobar dan svima,ovde sam nasao temu koja mene malo muci,naime radi se o Lancia Y 1,2 8ventila poceo je da malo stuca i prvo krenuo od svecica,prva je bila crna ostale da kazem lepe svetle boje,no kupio nove kablove nove svecice kakve su i bile u autu zamenio,i motor radi lepo,netrosi ulje ni vodu temperatura na polovini,kako i treba,ali evo za nekih 7-9 dana opet prva svecica crna,zamenim je i opet tako radi jedno vreme.znaci sad dali su karike,ili vodjice ventila ne znam sta bi moglo da bude,sutra ga nosim da se izmeri kompresija pa se bojim da nisu karike,a to je sigurno dosta para,jer sam penzioner,hvala svakome na odgovoru.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...