Jump to content
FAS Goran

Morrisppk

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. @neshaoct @Kuvalja Ne samo da pucketaju nego rade najnormalnije, nisam se dosad susretao s parking senzorima, cak sam iznenadjem nivoem elektronike na Fiatu. Prvo sam pomislio da mi levi krajni ne radi jer tu je blatobran malo ulubljen, ali radi i on, na dijagnostici je izbacio gresku problem sa centralnom jedinicom, ne secam se koda greske, ali i dalje mi nije jasno, znaci svi rade senzori definitivno, jedino ako neki 'slabije' radi tj da ocitava pogresno razdaljinu ili tako nesto pa da zbog toga javlja gresku :/ Da budem iskren uzeo sam auto da me sluzi nekih pola godine dok sam tu i ide na prodaju, pa ne bih da spustam cenu bas puno, jer ovde svaki popravak kosta papreno cak i za standard u DE.
  2. Pozdrav, vec neko vreme se pali lampica - trougao s uzvicnikom za parking senzore. Posto sam u inostranstvu, ne poznajem jezik i ne bih da me izlevate ovdasnji majstori, pokusao sam da resim to u Srbiji, medjutim sam bio kratak s vremenom da odem kod nekog drugog majstora, u jednom servisu je spojen na dijagnostiku, kaze da je problem u centralnoj jedinici i da mora da se zameni. Sad da ja vas pitam, kako je moguce da meni sva 4 parking senzora rade nazad*(prosao sam 10tak tema na forumu da proverim senzore, kao i moguce probleme koji se javljaju) ako vec centralna jedinica ne radi ? Inace nasao sam po 30e polovnu drugu PCU ali me interesuje da li je stvarno do nje, majstor iz tog servisa nije znao pa rekoh da pitam vas, mozda je imao neko takav problem....

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...