Jump to content
FAS Goran

Banushka

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Banushka

  1. Meni se upalila chek engine lampica pošto je majstor zamenio dihtung poklopca na motoru i nosač motora,i ubedjen je da može biti lambda sonda...ja nisam...da čujem forumaše...panda classic 2002
  2. Zdravo svima, da li neko zna šemu povezivanja el. podizača?Jeste mator auto,jesam i ja dosadan,ali samo je to ostalo da se uradi i Panda je kompletna. Slike objavljujem za koji dan.Pomozite mi da je završim.Hvala!
  3. Zdravo svima,opet ja sa pitanjima:Da li neko zna semu povezivanja el.podizaca i centr.brave, kad se naknadno ugradjuju. I sledece pitanje:Treba nam fabricka izvedba meraca temp, ako neko zna kako je to uradjeno. Znaci: fabricki senzor temp.koji je, mesto gde je fabricki ugradjen a ne neke improvizacije na neodgovarajucim mestima, onda koji pin je gde povezan, tacno krajnje mesto spoja pinova? I koje prepravke su potrebne na stampanoj ploci instrumenata ako se ne prebacuje cela instr.tabla nego zadrzava originalna koja ima samo lampicu za pregrevanje?
  4. Zanima me gde stoji filter kabine posto vec nedelju dana ne uspevam da prokljuvim gde mu je mesto...ako neko zna javljajte mi ne mogu vise da lupam glavu
  5. Zdravo svima!Kupio sam Pandu i restaurirao je komplet,ali imam problem oko pokazivaca temperature.Nabavio sam pokazivac sa table za 4x4 modela i ugradio ga u postojecu tablu,iako povezan,ne pokazuje znake zivota.Sta moze da bude i kako da resim to
  6. Zdravo svima!Kupio sam instrument tablu za Pandu sa meracem temperature motora jer sam imao tablu bez meraca.Interesuje me da li ima dodatni senzor za instrument tablu?Ako nema,odakle uzeti signal,a ako ima,gde se nalazi senzor i da li treba jos nesto promeniti zbog lezista navoja...jer ako je kuciste drugacije onda moram racunati na dodatni trosak...Unapred hvala!
  7. Zdravo svima!Ja sam novi clan ovog kluba i potrebna mi je vasa pomoc.Naime,kupio sam Pandu kockicu i rasturio je celu,jer zelim da je uradim za sebe...ne znam koga da pitam za momente pritezanja kljuca,a mislim da sam na pravom mestu za to.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...