Jump to content
FAS Goran

Voja 82

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Voja 82

  1. Nije menjan akumulator. Kad padne temperatura oseti se malo slabije Vergla ujutru. Kad krenem greska se sama ponisti. Kad krenem uzbrdo javi gresku u trenutku kada bi trebalo da aktivira H H Promenicu prvo to
  2. Da li se nekom desavalo da mu hill holder javlja gresku i ne radi? Grande Punto 2009 1.6Mjet? Ima li neko ideju sta bi moglo biti. Da ne idem kod majstora ako je osigurac ili neka sitnica
  3. @Ivan Meni curi sa zadnje strane motora. Od napred je suv 100%.
  4. Pozdrav svima. Imam mali problem sa autom. Poceo je da gubi antifriz. Prvo sam mislio da je pumpa za vodu. Uradio veliki servis, isto. Pregledao ga mehanicar i konstatovao da je problem sa usisnom granom. Koliko sam shvatio taj motor ima hladjenje usisne grane i tu gubi tecnost. Sipali smo neku tecnost za zaptivanje i malo je pomoglo ali nije trajno resenje. Svakie dve nedelje moram da dosipam antifriz. Motor je 1.6 Mjet 120 HP. Imate li neki predlog gde mogu da kupim polovnu usisnu granu?
  5. Eto mene u GR. Fiat me je bas prijatno iznenadio. Prilozicu neke fotke polako.
  6. E, nije AMSS. Nego neki AMC. Privatnici iz Novog Sada. Vec sam bio clan i samo produzio clanstvo i preveo na ovaj auto, tako da sam pokriven. Ipak planiram da kupim copavca kad se vratim.
  7. Jedini problem sto GP nema nesto velik gepek. Putuje nas troje. Za felnu od 17" nema mesta a iskreno ne daje mi se nesto lova za copavu. U svakom slucaju, obnovio sam sad clanarinu u AMC za svaki slucaj. Hvala drugari.
  8. Zdravo drugari. Za vikend, prvi put krecem na odmor svojim Fiatom. Vidim da u gepeku nemam rezervni tocak, nego nesto sta lici na pumpu, ne znam ni ja sta je. Da li neko ima iskustva sa tim ili neki savet?
  9. Ne stizem da fotkam, ali da ne bude da sam se stis'o
  10. Odlicno! Dolazim da upoznam drustvo obzirom da sam novi clan.
  11. Jel i dalje vazi ista procedura za clanske karte?
  12. Auto je 2009 God. Nije EVO Nisam jos stigao saobracajnu da podignem. Probacu za vikend negde napolju da ga uslikam. 2009.
  13. Auto je 2009

  14. Hvala, Probacu veceras posle posla pa javljam sta sam uradio.
  15. Pozdrav drugari. Imam problem sa bluetooth uredjajem u kolima. Fiat GP 2009. Ne mogu da povezem telefon. Telefon vidi Bluetooth uredjaj ali mi ne prolazi ni jedna standardni pin. 1111, 0000, 1234.... Jel ima neko ideju kako bih to mogao da resim?
  16. Hvala Nov sam na ovom forum. Nisam znao gde je koja sekcija.
  17. Pozdrav svima. Prosle nedelje sam kupio Fiat GP 1.6.MJet 120HP Prvi Fiat posle nekih 10-ak godina, i prvi utisci su odlicni. Pre toga od Fiatovih automobila sam vozio Punto Sporting (1) i Fiat Bravo 1.6 Benzinac (2002) Evo i par fotki. Planiram polako da doterujem auto, pa ce mi biti potrebni neki saveti.
  18. I malo da se pohvalim. Juce sam radio veliki servis. Ono sta me je obradovalo, bio je komentar mehanicara. Kaze da ga je prethodni vlasnik bas voleo. Na satu pise 121000 sto samo po sebi nije merodavno, ali me je prijatno iznenadilo sto su na njemu svi kaisevi bili fabricki. Jedino sta sam morao da menjam su gume. Vozim tek par dana, ali sam veoma zadovoljan. Evo i par fotki.
  19. Hvala. Pitam zato sto sam dobio razlicite informacije sa razlicitih strana. Nisam vozio Fiat skoro 10 godina, a i kada sam ih vozio, imao sam dva benzinca.
  20. Ne vidim. Ne vidim ni turbinu ali znam da je ima.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...