Jump to content
FAS Goran

trivo

Members
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

About trivo

  • Rank
    Il Nuovo

Previous Fields

  • Garage
    Punto 1.9 JTD

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Kupljen je u radio klubu,po njima je vrednost bila 240 stepeni ali nije bilo pa sam uzeo sledecu manju.Cena je 75 dinara pa sam uzeo jos jedan rezerve.Za lemljenje nije bilo problema,samo je potrebno odvoditi toplotu. Inace,kolektor na motoru sam ispolirao koliko sam mogao kao i cetkice koje su pri kraju.Motor podmazan uljem. Motor je sad mnogo tisi,nije trajno resenje ali za sad radi bez greske.
  2. trivo

    K:Kuciste kljuca

    Kupujem kuciste kljuca blanko kao sa slike,ako ima neko sa nbg ili zemuna da licno preuzmem.
  3. Reostat ispitan,ispravan..termoprekidac na njemu neispravan. ako neko zna njegovu vrednost bilo bi super.
  4. Pozdrav svima. Da li neko zna vrednost termoprekidaca na otporniku za regulaciju brzine ventilacije,u pitanju je punto mk2a,jtd 80ks,2001 sa klimom. Zanima me jacina struje i temperatura prekida pa bi sutra kupio u mikroprincu ili radio klubu. Inace,boljka je poznata,prvo je krenuo da cvrkuce,zatim su crkle prve tri brzine i ostala samo cetvrta.
  5. Bilmez. Nadam se da ce ga zaustaviti neki kamaz ili fap ili jos bolje betonska zardinjera pre nego sto nekog ubije ili napravi invalidom. Nadam se da i ne koristi pojas.
  6. Ovo sam i ja morao da napravim jer mi je bagra obila auto samo da uzmu akumulator.Sreca da je bio star vec 6 godina i bio je za zamenu.Sad uz alarm i ovo barem ima da se namuci.
  7. Ispravni prekidaci za punta. 1000 din Moguce preuzimanje u bg ili slanje postom i sl
  8. Akumulatori se u po ovom vrucem vremenu mnogo brze samoprazne nego inace. Meni je isto krenuo da zeza jer mesec dana vozim po kilometar,dva i ne uspeva alternator da ga napuni za to kratko vreme. Isto su krenule lampice da ostanu ukljucenje pri gasenju,code kljuc mi nije palio uopste i svasta nesto. Za vikend sam ga napunio na punjacu,sve se vratilo u normalu posle toga.
  9. Inace TNG u Bijeljini i blizoj okolini je u rasponu od 0.53-0.60 feninga sto je u rasponu od 33 do 38 dinara po litri!
  10. Ja vozim auto koji se vodi na mog brata vec 7 godina,niko mi nikad na granici nije trazio ovlascenje ili bilo sta.Ne znaci da ne treba,izvadio sam ga bio prvu godinu i kad sam video da niko i ne trazi vise nisam vadio. Verovatno vide isto prezime pa im je i to dovoljno. Ne znam samo u slucaju neke nezgode kako bi se proslo.
  11. Los je kvalitet delova,60 000 je puna kapa ili 5 god...ja sam presao 70 000 i zaribala pumpa,srecom poklopac zupcastog spasio da ne spane i pokrivi ventile. Imao mnogo srece.
  12. Kupujem zadnji brisac za punto 2001 mk2a,treba mi samo nosac metlice i metlica,sraf je ostao,ovo ostalo mi fali.
  13. Ja cu verovatno na prolece da skinem i onu skalameriju od izmenjivaca sto ide na EGR i da stavim plocicu direktno na turbo. Umesto toga mislio sam da stavim el. grejac,da potrazim na otpadu nesto ovakvo i da se pali preko posebnog releja i osiguraca dok bi se gasio rucno i automatski kad postigne odredjenu temperaturu.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...