Jump to content
FAS Goran

Aleksandar.Paramentic

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Aleksandar.Paramentic

  1. I opet su svi puni posla i ne mozes da dodjes na red 10 dana.. A naravno da je tako kad se kod nas uvoze u vecini slucaja krsevi, koji su vec odavno zreli za otpad. Al dobro nije to tema
  2. U jednoj radnji su mi trazili 60 hiljada, tako da je ovo ispalo super.
  3. Hvala Plivajuci zamajac, korpa, lamela, druk lezaj sve ukupno 300e u kit komercu, dobio sam neki popust od 25% pa je ispalo povoljno
  4. Posle predjenih 50.000 i redovnih servisa, zemene krstova na poluosovinama, nekih delova trapa, doslo je vreme da se zamene neke krupnije stvari..
  5. Pozdrav, zovem se Aleksandar, iz Valjeva sam, oko dve godine sam vlasnik Brava i presao sam oko 35000, duže vreme planiram da ga predstavim. Auto je kupljen u Koceljevi, kod jednog prijatelja, uvežen je iz Italije. Dakle u pitanu je Bravo 2008 god, sa 1.9 16v motorom sa emotion opremom, poseduje dvozonsku digitalnu klim, panorama krov, parking senzore, tempomat, 18" Felne.. Naknadno sam ugradio Android multimediju i kameru za rikverc. Kada je auto kupljen, uradjeni su mali i veliki servis, ugašen egr ventil, sa kojim nije bilo problema, pre par meseci, uklonjene klpape iz usisne grane, od kojih je jedna nažalost odpala, ali na srecu, nije napravila problem. Tada je detaljno pregledan, od strane pouzdanih majstora po mom mišljenu u auto servisu u Vraniću i tada je utvrdjeno da je auto u jako dobrom stanju. To su neka moja dosadašnja iskustva.. Evo i par slika.. Zimski set: Sada na autu:

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...