Jump to content
FAS Goran

nedo2905

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

About nedo2905

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Bilo je spomena na forumu negdje da je i razlika između dual zone klime u temperaturi namjero blokirana na 7°C(ako se ne varam da je 7°C) da nebi uspavalo vozača razlika u temperaturi
  2. Ja sam na Delti stavljao nove motoriće, crkla su bila dva, recirkulacije i puhanja na noge al u mrkše mi je reka da nisu motori skupi i bolje mi je minjat sve kad raskapamo tablu. Od tad puše i na noge, ali malo pušta na šajbu, rekli su mi da je to normalno tako
  3. Može li preporuka koji canbus adapter da kupim i gdje? Znači da ne radim prepravke na žicama MF volana, nego da se android uređaj poveže na can magistralu auta i bodycomp?
  4. Ee pa supeer. Hvala mnogo. Ako uspijem to sastaviti, javim kako je proslo sa slikama i uputama. Za cca mjesec dana bi moga ući u taj projekt.
  5. Da, to sam vidio u prvome postu teme. Samo kako znati da li to funkcionira i za ovaj uređaj koji namjeravam kupiti? Jer koliko sam shvatio u tom postu je za ovaj pumpkin ili to nema veze s markom uređaja nego samo je li android
  6. Bok, evo i ja bi u Deltu ubacio android multimediju, sa DAB radiom i prednjom i stražnjom kamerom. I naravno da nije skroz na touch nego da ima volumenski potenciometar. Spala knjiga na dva slova: Erisin 8715 8" DSP CarPlay Android 10.0 DAB+ GPS Car Stereo CD for VW Amarok Caddy EOS Golf 5/6 Passat Polo T5 Touran Skoda Yeti https://a.aliexpress.com/_mtDmFUx https://www.ebay.com/itm/Autoradio-9-Lancia-Delta-Android-10-4gb-64gb-commands-Driving-navigator-sd-/124016317982?mkcid=16&mkevt=1&_trksid=p2349624.m46890.l49286&mkrid=724-127637-2357-0 Uređaji su isti, na ebay-u se dobije i maska. J edino mi na aliexpressu kažu da ovaj uređaj ne može raditi u Fiat/Lancia autima radi canbus dekodera (pa nebi radile kontrole volana, podesavanje svjetline ekrana prema farovima kada su upaljeni). Ima li netko iskustva kako to spojiti da radi kao kod ovih talijana sa ebay-a? Trenutno stanje u autu.
  7. Pozdrav, pitanje vezano za Lancia Deltu III 2010 godište. Ne pali se kompresor klime, plin je pun, javlja greške B1919 (defrost sensor - open circuit/short circuit to +battery) i B1928 windscreen Mist up sensor (open circuit/short circuit to +battery). I još daje pollutin sensor (shor circuit to ground) Slike su u prilogu. Kako nema dijelova za naručiti još mjesec dana da se to zamjeni, ima li netko kakvu ideju gdje se nalazi ti senzori da ih pogledam / odnesem elektroničaru? Ili je moguće da je cijeli snop žica koje povezuju te senzore u kratkom spoju?
  8. Moze li info radi li momak samo VAG ili i fiate
  9. Pozdrav, ajde spojio sam to na quadlock prikljucak, kao na šemi sa slike, naravno da ne radi jer auto nema aux priključak tvornički. Čitao sam negdje da treba otključati aux input preko body compa. Imam bluetooth elm327 priključak i full verziji alfaobd aplikacije. U aplikaciji pod body comp sam kliknuo da mi uključi aux input, napravio proxy align, ali i dalje mu ne prikazuje AUX pod izvorima zvuka. Inace radi se o Lancia Delta 2010. sa navigacijom. Ima li netko ideju kako otljučati AUX input preko OBD bio bih zahvalan.
  10. Zvao neki dan jednu firmu u Splitu, koja se bavi ugradnjom muzike, kažu da ovaj uređaj nemože raditi jer nemoze poslati radiu komandu odskle da svira (sa bluetooth), tj cd exchangera. Jel to stvarno tako i mora li se nesto kodirati na radiu? Ako ko zna, bit cu zahvalan.
  11. Pozdrav, Izgleda da je bio problem u SD kartici, kupio novu od 8 GB, ponovio proceduru postavljanja mapa i sada sve radi.. pa eto, ako ce kome biti korisno
  12. Pozdrav, evo išao sam spojiti bluetooth modul sličan microlinku, ali kineski, izvadio sam radio navigaciju, vidio da je priključak drugačiji, i sve lijepo pospojio, vratio na mjesto, uključio i nisu radile karte. Samo prikazuje poziciju (koordinate). Izvadim i umetnem SD karticu sa mapama koje sam updejtao preko ove teme, sve je radilo prije super, a danas nakon prtljanja i vađenja i odspajanja navigacije dobijem poruku kao na slici "Unknown SD Card detected" "This SD Card cannot be used by system". Kartica je ista, nista nisam na njoj mjenjao. I probam je formatirati i ponoviti postupak iz ove teme, ali uvijek istu poruku dobijem na ekranu kad umetnem karticu (Sandisk 16gb). Probam i s drugom karticom, PNY 32 gb, isto se ispisuje.. Pokušao sam obje formstirati, quick format, long format, FAT 32, default allocation size, pa 32kb allocation size.. i uvijek ista poruka. Ima li netko još koju ideju kako popraviti?
  13. Evo stiglo, ali sam kupio za krivi radio, došao je sa plavo zelenim ISO priključkom, a meni treba Quadlock B (sustav sa navigacijom). Sad moram naci taj priključak, ali pošto ništa ne radi zbog situacije s ovom koronom, morati će pričekati.. kad napravim, napišem dojmove. Slika prva, taj nemam gdje priključiti, slika druga takav priključak tteba za Lancia Delta s navigacijom.
  14. Ja sam isto to kupio, ubacio na Deltu, ne radi uopće, sad sam naručio: #Aliexpress HRK 36.72 21%OFF | Biurlink 6+8 Pin Car CD Changer Aux In Bluetooth Module Audio Adapter Cable for Fiat Bravo UP 2007 VISTEON Radio https://a.aliexpress.com/_d8oE0TR Nešto slično microlinku, ali samo bluetooth. Još nije stiglo, kad stigne i ugradim, napisat ću recenziju.
  15. Hvala ekipa, ipak kupujem polovno i odustajem od brtvila.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...