Jump to content
FAS Goran

milaneze

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About milaneze

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 11/18/1999

Profile Information

  • Location
    Novi Sad

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Lybra 1.9jtd Lancia Delta 1.9 twin turbo

Recent Profile Visitors

1458 profile views
  1. Pozdrav, gde moze da se nadje prodavnica koja prodaje cepove od felni. Potrebne su mi za lanciu deltu 16ice su gume. Poslednjih dana tek na ovakvim sitnicama shvatam sta znaci imati problem sa nabavkom delova .
  2. @ISV_01 Hvala puno,pukom srećom i ne znam kojom sve kombinacijom tastera nisam uspeo da dođem do hard reseta ,ali uspelo je. Ekran radi normalno sa svim svojim funkcijama,još jednom hvala
  3. Pozdrav imam problem vec par dana,kako dam kontakt i upalim auto tako se palila i multimedija,medjutim pre par dana odjednom se ne pali,a kad se upali prikaze se logo NAVPLUS i krene da se pali ali stigne samo do slike(u prilogu) android i tu stane. Dalje se nista ne desava,imam osecaj kao da ne moze da podigne sistem.Pokusao sam da restartujem(malo dugme pored krugica za pojacavanje),ali ne vredi. Da li neko zna majstora za ovakve stvari? lokacija Novi Sad i okolina. p.s. Funkcije na multimediji i dalje rade,kad udjem sa telefonom u autom vidim da automatski poveze na blutut,ali nema reprodukcije muzike,zvuk se ne cuje,takodje dugme za cd radi,cd izlazi i ulazi ali nema ocitavanja.
  4. @francuz69 proverio sam to na bordu nije do toga,imam osecaj kao da se neki senzor za to pokvario,a ne znam koji je to deo u jednom trenutku u normalnoj voznji 5o km/h u trecoj brzini baci mi na trenutnu potrosnju 50l pa spusti na 19-23 i sve tako. Prosecna potrosnja po trip A mi je tipa 17,5 a ne trosi toliko,jasno je
  5. Pozz, imam problem sa Lanciom Deltom kod prikazivanja prosecne potrosnje,ne znam u cemu je problem ali na bord tabli mi pokazuje prosecnu potrosnju 21,5-23 litre sto je nemoguce,po poslednjem merenju od cepa do cepa potrosnja je ispala 7 litara (kombinovane voznje) radi se o modelu twin turbo 1,9 Da li neko zna sta je u kvaru,zeleo bih da resim to.
  6. @rkoma1986 @neshaoct@dekirs hvala na informacijama,ali svakako cu proveriti turbine,zbog cestog dima.
  7. @neshaoct 135 km/h sa tempomatom u većini vožnje uključenim
  8. @kule24 pre neki dan sam imao isti problem i pokušao sam da zamenim,medjutim nije išlo pa sam svratio do električara.Moguća je popravka zagrejao je dobro krajeve tj. gde se nalazi taj fabrički lepak i odvojio na dva dela svetlo. Nakon toga nalepljene diode, baš onakve kakve su fabričke 500 din je metar. Nakon toga dobro zalepljeno i radi kao i pre.
  9. @dekirs nije ugasen eger @DraganUS Izvađen je i softverski ugašen kod majstora iz Temerina. Sledeće što ću proveriti jesu dizne,pre neki dan sam imao "malo" dužu vožnju, auto-put je u pitanju,potrošnja mi je bila 6,3 što mi se čini da je puno s obzirom na otvoren put.
  10. @neshaoct Pa dimi konstantno to mi i jeste cudno,ne dimi na leru i ne dimi kad ga upalim pa da baci dim,vec na gasu u drugoj,trecoj tad dimi,vidim na semaforu oblak koji izbacim ne obilno al dimi.
  11. Pozdrav drugari nov sam na forumu od pre neki dan. Vlasnik sam Lancie Delta III 2008 god od avgusta. Pre mesec dana na predlog automehanicara kod kog servisiram vozilo a zbog izbacivanja belog dima kroz auspuh ugasio sam dpf filter. Proverene su turbine i navodno nije problem u tome. Nakon gasenja dpf filtera automobil dimi i baca crn dim,imam osecaj da je potrosnja takodje se malo povecala pa me zanima da li je do normalno i da li je neko imao slicna iskustva? pozz
  12. Pozdrav potrebno mi je trece stop svetlo za Lanciju deltu III da li ima neka ponuda? Polovno,novo?? Iz ovlascenog auto servisa su mi rekli da postoji u Italiji i da je cena 8100 rsd.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...