Jump to content
FAS Goran

DejanDeki

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About DejanDeki

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ma znam citao sam i kod tebe da to obavlja posao, al ajde reko izdvojio sam za sve pa nije frka i za to par eurica, al nije se dalo. Nista onda spuzvica i peremo sudje Pa javljam poslije praznika kako je ispalo
  2. Drugari ide valjda lepse vreme pa treba se spremati, meni nije jasno samo jel se i prajmer smirgla kao i filler sa nekom finijom kao 1000?
  3. @francuz69 kad smo kod susenja, nisam upratio koliko se sta susi? 1 sloj boje 15 min 2 sloj 45 min 3 sloj 1h? Ako nije ispravi me i jel isti proces i sa bezbojnim? Jedan mi je covek rekao da se bezbojni nanosi 15 min nakon treceg sloja kao da se moze vezati odma za boju?
  4. @francuz69 nema tog, samo onaj sto sam ti pokazao i neki ti drugi. Sta izabrati? @Javier ne znam da ovaj nije namenjen za mozda plasticne delove, da ne userem na kraj sa ovim onda..
  5. Pozdrav drugari, pratio sam dugo temu kao gost, imao bi pitanje za @francuz69 drugar da mi pomogneš hteo bi zaštititi felnu na kraju bezbojnim, ali kojim? 2K od nekog 'levog' proizvođača ili ovaj od duplicolora obični što nije namenjen za felne uošte (pretpostavljam da je 1K) ? evo slika

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...