Jump to content
FAS Goran

mitros

Members
  • Content Count

    715
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by mitros

  1. Gorane,imate li mozda neki polovni volan za GP 1.3, 2006. moze i onaj gumeni,jer se ovaj moj kozni razlistao i ne izgleda lepo,a ne zelim jos da ga presvlacim u novu kozu.

    pozz

    1. Goran Zemun

      Goran Zemun

      Na zalost nemam...morate pogledati negde po otpadima..

  2. Gorane,u utorak sam bio u servisu i vasa koleginica mi je napomenula da postoji mogucnost nabavke polovnog granicnika vozacevih vrata,ali oboje zaboravismo da mi kaze cenu i rok nabavke.Dolazim za nedelju dana opet na dostelavanje rucne,pa taman ako bi bilo...:rolleyes:

     

    pozz

  3. Gorane,danas sam bio u servisu i vasa koleginica mi je napomenula da postoji mogucnost nabavke polovnog granicnika vozacevih vrata,ali oboje zaboravismo da mi kaze cenu.Dolazim za nedelju dana opet na dostelavanje rucne,pa taman ako bi bilo...:rolleyes:

     

    pozz

  4. Mislim da je to preterivanje, tj da to mozes da uradis i sam.

    Postoje sredstva koja se mogu kupiti u prodavnicama, ili prosto uzmes Asepsol u spreju, ukljucis ventilaciju na najace, ukljucis unutrasnju cirkulaciju i u sve otvore ventilacije poprskas desetak puta sprej.

    Zatvoris auto i ostavis da radi...

  5. Prijatelju,to isto hocu i ja a uradim,(da ubacim cd,posto imam tu kass i tu konzolu)gde si to sve nabavio i ko ti je radio(molim te detalje).Inace moj je isto 1.2;16v;2000 g decembar

  6. Sta mislis,moze li se izbaciti cd sarzer i promeniti taj donji deo konzole,a staviti deo konzole koji ima postolje za 2 limenke.Posle bi promenio i radio kas za neki sa mp3.Znas li nekog majstora za sve ovo i da libi radio vufer u tom slucaju.Ovo pitam bas tebe jer vidim da ti je ista kabina kao kod mene.Poz.

    p.s.

    cd sarzer je definitivno neodrziv

  7. Sta si kucao za Number plate a sta za Serial???

  8. Kazi mi koliko je kostala ta provera u TIM-u

    poz

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...