Jump to content
FAS Goran

Biohazard

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Biohazard

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozdrav, izgleda da sam riješio problem. U sredini ima glavni odvod koji služi za odvođenje kišnice i vode sa šajbe. Taj odvod je izuzetno kratak, nekih 5cm. Bio je funkcionalan i voda je prolazila međutim kada sam digao one zaštitne plastike pored šajbe i bolje pogledao, on se na dnu savio prema unutra i bukvalno je voda oticala i slijevala se ka unutra. Ja sam uzeo i nastavio taj njihov fabrički odvod sa običnim crijevom i produžio ga, tako da sada voda normalno otiče. Ako nekoga zanima kako to izgleda i ima i sličan problem mogu poslati i fotografije, pa da vidi kako sam uradio. P.s. plastični odvod nije samo za sudoper, nego može i u Fiat-a
  2. Nemam šiber. Kažu da ima neka plastika koja služi da začepi rupu koja se nalazi u podu sa vanjske strane. Da li neko ima fotografiju možda kako to izgleda pošto kada sam dizao auto na dizalicu nema plastičnog poklopca, ima samo rupa.
  3. Pozdrav, čistio sam, odvodi su ok. Vjerovatno je keder na vratima ili da nekako dolazi voda odozdo. Definitivno je kišnica, pošto se krene sušiti, pa bude ponovo mokro kada padne kiša.
  4. Pozdrav, imam navedeni auto i imam problem sa vodom u kabini. Mokar mi je pod i to dio na podu prema sjedištu. Ispod papučica, do vrata i prema mjenjaču je suho, znači mokar je samo taj dio . Da li je neko imao sličan problem i da li zna kuda bi mogla voda da ulazi. Odvodi koji se nalaze kod šajbe su očišćeni i voda uredno prolazi. Auto je mokro kada pada kiša i ne treba biti voženo da bude mokro. Što se tiče tečnosti u autu (antifriz, ulje itd) nisam primjetio da nešto nedostaje. Moj nekakav dosadašnji zaključak je da voda ulazi nekako odozdo sa poda (mada mi opet nema neke logike jer bude mokro i kada nije vože) ili sa strane vrata (mislim da je veća vjerovatnoća ali mi opet taj dio od vrata nije mokar nego je suh). Ako imate nakakvu ideju i kod koga bih trebao otići da riješim ovaj problem pišite. Hvala
  5. Veliki pozdrav! Prije neko vrijeme mi je otišao (pukao) prekidač podizača prozora kod vozača (Fiat Brava)! Našao sam odgovarajući na otpadu, gdje mi je prodan jedan prekidač, koji je skinut sa Fiata Marea. Prilikom ugradnje istog, majstor mi je rekao da ovaj ne odgovara i ne može da fino sjedne u mjesto koje je namjenjeno za njega. Zanima me da li ima razlike kod prekidača za lijevu i desnu stranu i da li isti može da se ugradi, a da fino legne na svoje mjesto! Napominjem da sada bukvalno i prekidač za podizanje vozačevog i suvozačevog stakla vire van svojih ležišta! Hvala unaprijed na odgovorima i savjetima!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...