Jump to content
FAS Goran

damjanovski

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

  1. Cao svima. Vlasnik sam Fiat Bravo 2007 godiste, 1.9, 8v. Molim za savet: na visim brzinama nad 120 km/h cuje se neki piskavi zvuk ali ne od motora nego kao da je neko struenje vazduha. Sumnjam da je u pitanje neka cirkulacija vazduha iz ventilacije ali nisam siguran. Neko da je imao slican problem? Hvala unapred.
  2. Cudno mi ja da odjednom tj od juce se pojavi sve ovo. Prvo je bio volan juce, a danas osim volana pojavio se i gubitak snaga na gasu i cini mi se na kocenju. Zato mislim da sve dolazi od alternatora. Volan je elektrican, mislim da i kocnice takodje delimicno. E sad nisam neki strucnjak provericu to kod majstora ali sam hteo prvicno neko misljenje. Hvala jos jednom.
  3. Provericu. Najverovatnije je alternator cim gubi funkcije kao volan na struju, a takodje i gas i kocnice.
  4. Jos nesto. Pre toga sam primetio da se pali lampica za baterija (akumulator) ona sa plus i minus. Dali je moguce da auto nema dovoljno napajanje pa gasi funkcije? Takodje primetio sam da kocnice slabije rade kao i gas? Sve do danas odjednom?
  5. Ne nije to. Do sad mi se nije desilo ovo je orvi put u tri meseca. Volan postao veoma tvrd (prakticno ne moze da se pomera) pa se vrati. Isto kao sto sam i pisao auto kao da je pocelo da gubi snagu. Pre sam imao punto i kao sto kazes znam sa problem sa citi servom kod punta, ali ne i kod brava.
  6. Cao drugari. Molim za misljenje. Juce kad sam vozio moji bravo po gradu prilikom voznje volan je postao tvrd. Danas se isto desilo a isto osetio sam da auto kao da gubi snagu? Inace radi se o Fiat Bravu 1.9 multijet sa 120 ks koji imam 3 meseca i do sad nisam imao problema. Hvala vam.
  7. Cao drugari, Pre mesec dana sam uzeo Fiat Bravo 1.9, 120 KS, 2007. Auto je sa emotion opremom a motor radi bas smireno i lepo. E sad, primetio sam na auto putu na brzinama vecih od 120-130 kilometara na sad javlja se neki piskavi zvuk, kao da vetar pisti. Posto zvuk se javlja samo na brzinama vecih od pomenutih hteo bih da pitam dali je neko imao slican problem i sto bi to moglo da bude? Hvala unapred.
  8. Cao svima. Novi sam na ovom forumu i sam iz Makedonije pa molim za razumevanje ako ima ñekih gresaka. Hteo bih da kupim Fiat Bravo 2007-2009. E sad, u opciji su dizel motori, a dvoumim se izmegju 1.9 120 i 1.6 120. Prednost dajem 1.9 prvenstveno radi sto nema dpf(sa izuzetaka). Molim za misljenje za ta dva motora i iskustva(potrosnja, rad motora itd). Hvala unapred.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...